18 °C Budapest

Címke: dégáz (7 cikk)

MTI | 2011. január 20. 16:58

Ex-Emfesz ügyfelek figyelem! Ekkor olvassák le a gázórákat

Február 4-ig olvassa le a budapesti és Pest megyei, a 2011. január 13-tól a Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. (Tigáz) ellátásába került Emfesz-ügyfelek gázmérőit a Főgáz Földgázelosztási Kft., illetve annak megbízott vállalkozói - közölte a Főgáz. Az E.ON és a GDF Suez is azt közölte, hogy a Magyar Energia Hivatal határozatának megfelelően február 4-ig leolvassa az Emfesz volt ügyfeleinek valamennyi mérőóráját.

Pénzcentrum | 2010. február 4. 14:02

Fizesd a rezsid egyszerűen, mobilon keresztül!

Új elektronikus számlafizetési szolgáltatással indul a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. (korábbi nevén Égáz-Dégáz Zrt.), melynek segítégével az ügyfelek számláikat már pár kattintással a mobiltelefonjukon vagy a GDF SUEZ saját weboldalán is ki tudják egyenlíteni.

Világgazdaság | 2009. július 29. 09:02

Betemeti a lakosságot a közműtartozás

A múlt év óta látványosan felszökött, s már akár a 60 milliárd forintot is elérheti a hazai fogyasztók együttes közműtartozása.

Portfolio | 2009. július 7. 15:26

Gáz- és villanyszámla: több támogatást kevesebb pénzből?

Hat szakmai és civil szervezet csütörtökön közös levelet juttatott el a miniszterelnöknek (Bajnai Gordon, MSZP) és a parlament költségvetési bizottsága elnökének (Varga Mihály, Fidesz). A levélben kérik, hogy a kormány és a törvényhozás ésszerűsítse az energiafogyasztók támogatásával kapcsolatos szabályozást. "Csökkentenénk a költségeket, amelyek az összes családra, minden gázszámla- és villanyszámla-fizetőre, és minden adófizetőre hárulnak" - emelte ki Dietz Gusztávné Dr., az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke. "Egyúttal az energiatámogatási szolgáltatások minőségét is növelnénk a rászoruló családoknál, az ügyfélszolgálatokhoz való utazások és a sorbanállások elkerülésével."

Pénzcentrum | 2008. október 14. 16:16

Számlafizetés mobiltelefonnal a Főtávnál

Mától a Főtáv ügyfelei a mobiltelefonjuk segítségével is már kifizethetik távhő díjaikat bankszámlájukról, melyet a Hedz Kft által biztosított mo-bill® integrált számlafizetési és ügyfélszolgálati megoldása tesz lehetővé.

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem