24 °C Budapest

Ex-Emfesz ügyfelek figyelem! Ekkor olvassák le a gázórákat

MTI
2011. január 20. 16:58

Február 4-ig olvassa le a budapesti és Pest megyei, a 2011. január 13-tól a Tiszántúli Gázszolgáltató Zrt. (Tigáz) ellátásába került Emfesz-ügyfelek gázmérőit a Főgáz Földgázelosztási Kft., illetve annak megbízott vállalkozói - közölte a Főgáz. Az E.ON és a GDF Suez is azt közölte, hogy a Magyar Energia Hivatal határozatának megfelelően február 4-ig leolvassa az Emfesz volt ügyfeleinek valamennyi mérőóráját.

A Magyar Energia Hivatal január 5-én 90 napra, január 13-i hatállyal felfüggesztette az Emfesz Kft. gázkereskedői engedélyét, majd január 11-én megnevezte azokat a gázszolgáltatókat, amelyek átveszik az Emfesz ügyfeleit.

A Főgáz közleménye szerint a mérőleolvasást végző munkavállalók sorszámozott, fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, és a cég megbízásából mérőleolvasást végző Multiplex Kft. valamint Universitas Kft. munkatársai - a társaság által kiállított - megbízólevéllel rendelkeznek.

A közlemény szerint a mérőleolvasás ütemterve a Főgáz internetes oldalán elérhető, egyben arra kérik az ügyfeleket, hogy a megadott időpontokban tegyék lehetővé a mérőleolvasást.

Az E.ON korábban szintén úgy tájékoztatott, hogy február 4-ig leolvassa az átvett fogyasztók mérőóráit.

A GDF Suez is azt közölte, hogy a Magyar Energia Hivatal határozatának megfelelően február 4-ig leolvassa az Emfesz volt ügyfeleinek mérőóráját. Közleményében a cég arra kéri fogyasztóit, hogy tegyék lehetővé a gázmérő leolvasását az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. munkatársainak. A leolvasott mérőállás alapján kezdődik a számlázás, a társaság üzletszabályzatában rögzített feltételekkel - fűzi hozzá a GDF Suez.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A társaság felhívta a figyelmet arra is, hogy a fogyasztók megkapják a társaságtól az egyetemes szolgáltatói szerződést, amelyet aláírásukkal ellátva vissza kell küldeniük a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálatának.

 

NEKED AJÁNLJUK
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?