Kiderült: ennyit keres Pál Dénes, a Voice nyertese

Pénzcentrum
2013. február 9. 13:05

Negyedmillió forintért vállal egy 25 perces fellépést Pál Dénes, a The Voice nyertese. Ezzel egy csapásra a legdrágább magyarországi előadók közé lépett. A fiatal énekes 10 millió forinttal is gazdagodott, amit a döntő előtt még utazásra kívánt felhasználni. Jobban tenné, ha legalább fél évig kamatoztatná az összeget, amit a legnagyobb bankokban akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatna.

Mindössze hét dalból álló, 25 perces repertoárjával 217 ezer forint plusz áfáért vállal fellépéseket a TV2 tehetségkutató műsora, a The Voice újdonsült győztese - írta az Új Ász. Pál Dénes a műsorban elhangzott dalokkal lép fel. Ilyen gázsit csak a legnagyobb előadók kérnek a fellépésekért. Mint azt a Pénzcentrum.hu korábban megírta, a Szinetár Dóra-Bereczky Zoltán páros gázsija közel félmillió forintra rúg, ha azt kettőjük között elosztják, akkor ugyanannyit ér a produkciójuk, mint az új felfedezettnek. A hír24 információi szerint Ákos, Demjén Ferenc, Charlie, Koós János, Pataky Attila, Szikora Robi, Szulák Andrea, Szűcs Judith vagy Zséda produkcióiért kell 200 ezer forintnál többet fizetni.

A Csillag születik legutóbbi szériájának győztese, Mészáros János Elek 180 ezer forintért vállalt haknikat. Hasonló összegű gázsit kért a Megasztár ötödik szériájának győztese, Tolvai Renáta és a második helyezett Kökény Attila. Wolf Kati és Takács Nikolas is 175 ezerért kelnek el, Janicsák Vecának csak 165 ezret kell fizetni.

Pál Dénes a győzelemért 10 millió forintot kapott. A döntő előtti napon még nem tudta, mihez kezdene a nyereménnyel. A TV2 riporterének kérdésére csak annyit mondott, hogy számára nagyon fontos lenne a pihenés, és úgy gondolja, az egész családdal elmennének valahová egy kicsit kikapcsolódni. Addig is, míg a fiatal énekesnek erre nem lesz ideje, érdemes lekötnie a pénzét. A legnagyobb magyar bankokban fél év alatt akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatja a tízmilliós nyereményét.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
hrdoktor  |  2024.04.09 12:06
„A nem az új igen” – olvashatjuk cikkek tucatjaiban. Nézzük, miért több ez, mint egy divatos életmód...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem