Kiderült: ennyit keres Pál Dénes, a Voice nyertese

Pénzcentrum
2013. február 9. 13:05

Negyedmillió forintért vállal egy 25 perces fellépést Pál Dénes, a The Voice nyertese. Ezzel egy csapásra a legdrágább magyarországi előadók közé lépett. A fiatal énekes 10 millió forinttal is gazdagodott, amit a döntő előtt még utazásra kívánt felhasználni. Jobban tenné, ha legalább fél évig kamatoztatná az összeget, amit a legnagyobb bankokban akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatna.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Mindössze hét dalból álló, 25 perces repertoárjával 217 ezer forint plusz áfáért vállal fellépéseket a TV2 tehetségkutató műsora, a The Voice újdonsült győztese - írta az Új Ász. Pál Dénes a műsorban elhangzott dalokkal lép fel. Ilyen gázsit csak a legnagyobb előadók kérnek a fellépésekért. Mint azt a Pénzcentrum.hu korábban megírta, a Szinetár Dóra-Bereczky Zoltán páros gázsija közel félmillió forintra rúg, ha azt kettőjük között elosztják, akkor ugyanannyit ér a produkciójuk, mint az új felfedezettnek. A hír24 információi szerint Ákos, Demjén Ferenc, Charlie, Koós János, Pataky Attila, Szikora Robi, Szulák Andrea, Szűcs Judith vagy Zséda produkcióiért kell 200 ezer forintnál többet fizetni.

A Csillag születik legutóbbi szériájának győztese, Mészáros János Elek 180 ezer forintért vállalt haknikat. Hasonló összegű gázsit kért a Megasztár ötödik szériájának győztese, Tolvai Renáta és a második helyezett Kökény Attila. Wolf Kati és Takács Nikolas is 175 ezerért kelnek el, Janicsák Vecának csak 165 ezret kell fizetni.

Pál Dénes a győzelemért 10 millió forintot kapott. A döntő előtti napon még nem tudta, mihez kezdene a nyereménnyel. A TV2 riporterének kérdésére csak annyit mondott, hogy számára nagyon fontos lenne a pihenés, és úgy gondolja, az egész családdal elmennének valahová egy kicsit kikapcsolódni. Addig is, míg a fiatal énekesnek erre nem lesz ideje, érdemes lekötnie a pénzét. A legnagyobb magyar bankokban fél év alatt akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatja a tízmilliós nyereményét.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
laskainelli  |  2021.10.20 11:59
Itt az ősz, mesés színekbe költözött a táj. Az évszakváltással együtt érdemes egy kicsit felfrissíte...
perfekt  |  2021.10.18 08:20
A pénzügyi-számviteli szakemberek az őszi hónapokban már figyelik az adótörvények – bennük a számvit...
hrdoktor  |  2021.10.18 06:46
Kevésbé ismert, hogy a klimax a kellemetlen tünetek megjelenésén túl egy sor súlyos betegség kockáza...
legacykft  |  2021.10.15 18:45
Tudtad, hogy a tornádó közepe (szeme) mozdulatlan? Fizikai törvény, a forgómozgás természetéből adód...
ajovomunkahelye  |  2021.10.08 09:12
A munkavégzés körülményeinek megváltoztatásával a járványhelyzet visszafordíthatatlan átalakulásba t...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?