16 °C Budapest

Kiderült: ennyit keres Pál Dénes, a Voice nyertese

Pénzcentrum
2013. február 9. 13:05

Negyedmillió forintért vállal egy 25 perces fellépést Pál Dénes, a The Voice nyertese. Ezzel egy csapásra a legdrágább magyarországi előadók közé lépett. A fiatal énekes 10 millió forinttal is gazdagodott, amit a döntő előtt még utazásra kívánt felhasználni. Jobban tenné, ha legalább fél évig kamatoztatná az összeget, amit a legnagyobb bankokban akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatna.

Mindössze hét dalból álló, 25 perces repertoárjával 217 ezer forint plusz áfáért vállal fellépéseket a TV2 tehetségkutató műsora, a The Voice újdonsült győztese - írta az Új Ász. Pál Dénes a műsorban elhangzott dalokkal lép fel. Ilyen gázsit csak a legnagyobb előadók kérnek a fellépésekért. Mint azt a Pénzcentrum.hu korábban megírta, a Szinetár Dóra-Bereczky Zoltán páros gázsija közel félmillió forintra rúg, ha azt kettőjük között elosztják, akkor ugyanannyit ér a produkciójuk, mint az új felfedezettnek. A hír24 információi szerint Ákos, Demjén Ferenc, Charlie, Koós János, Pataky Attila, Szikora Robi, Szulák Andrea, Szűcs Judith vagy Zséda produkcióiért kell 200 ezer forintnál többet fizetni.

A Csillag születik legutóbbi szériájának győztese, Mészáros János Elek 180 ezer forintért vállalt haknikat. Hasonló összegű gázsit kért a Megasztár ötödik szériájának győztese, Tolvai Renáta és a második helyezett Kökény Attila. Wolf Kati és Takács Nikolas is 175 ezerért kelnek el, Janicsák Vecának csak 165 ezret kell fizetni.

Pál Dénes a győzelemért 10 millió forintot kapott. A döntő előtti napon még nem tudta, mihez kezdene a nyereménnyel. A TV2 riporterének kérdésére csak annyit mondott, hogy számára nagyon fontos lenne a pihenés, és úgy gondolja, az egész családdal elmennének valahová egy kicsit kikapcsolódni. Addig is, míg a fiatal énekesnek erre nem lesz ideje, érdemes lekötnie a pénzét. A legnagyobb magyar bankokban fél év alatt akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatja a tízmilliós nyereményét.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.10.05 10:41
A különböző médiákban gyakran találkozunk olyan fogalmakkal, mint fenntarthatóság, fenntartható fejl...
vezetoi-coaching  |  2022.10.04 12:18
Sok minden érdekel, sok “projektem” van, írok róluk, miközben vannak, akik meg azt mondják, vagy a s...
hrdoktor  |  2022.10.03 04:31
A nőgyógyászati betegségeken kívül is vannak olyan betegségek, amelyek nőknél gyakrabban fordulnak e...
legacykft  |  2022.09.30 19:54
Albert Einstein az oxfordi egyetemen záródolgozatot készült íratni fizika szakos hallgatóival. Tanár...
hrbonbon  |  2022.09.23 11:40
      Simonyi Judit ügyvezető igazgató A Spencer Stuart kutatásának eredményét mutatta be a Harv...
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?