Címke: christopher mattheisen (13 cikk)

MTI | 2012. december 7. 11:32

Hiába veszel új okostelefont, máris elavultnak számít

Budapest lakosságának 99 százaléka számára elérhetővé vált a T-Mobile negyedik generációs mobil hálózata (4G/LTE) - jelentette be Christopher Mattheisen, a Telekom elnök-vezérigazgatója a társaság pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

MTI | 2012. május 25. 19:08

Már év végére kiépülhet a szupergyors internet egész Budapesten

A tervek szerint az év végére Budapesten kültéren mindenütt elérhető lesz az ügyfeleknek a Magyar Telekom negyedik generációs mobil hálózata (4G/LTE), miközben a társaság nyáron a főváros agglomerációjába és több vidéki városba is elviszi szupergyors mobilinternet szolgáltatását.

MTI | 2012. május 18. 12:15

Elfogadták: már júliusban lesz telekomadó

Hívásonként és megkezdett percenként kétforintos telefonadó bevezetéséről döntött a parlament pénteken. A július 1-jétől hatályos törvény alapján két forintot kell fizetni a szolgáltatónak minden elküldött üzenet után is. Az új adót augusztustól szedik be a szolgáltatóktól.

Pénzcentrum | 2012. május 18. 08:32

Mi fogjuk megfizetni a telekomadót

Elmérgesedett a viszony a mobilcégek és a kormány között, a kabinet nem reagált a szolgáltatók közös, a telefonadó tervét módosító javaslatára, a tárgyalások megrekedtek - értesült a Népszabadság.

Pénzcentrum | 2012. május 10. 13:07

Magyar Telekom: A szegényeket jobban terhelné a telefonadó

A telefonadó bevezetésével kapcsolatban még mindig sok a bizonytalanság, sok a nyitott kérdés, mondta el Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök vezérigazgatója a ma közzétett gyorsjelentést követő sajtótájékoztatón. A telefonadónak nyilvánvalóan lesznek negatív hatásai, amelyeket nehéz megbecsülni, az azonban már most látszik, hogy amennyiben a fogyasztók viselik az adóterhet, az alacsonyabb jövedelműeket arányaiban jobban terhelné, hiszen az adó 700 illetve 2500 forintban van maximalizálva.

Pénzcentrum | 2012. május 4. 11:12

Tényleg jön a filléres mobilszámlák kora?

Az állami mobilcég létrehozásával a kormány nem titkolt célja az, hogy erősítse a versenyt a hazai mobilpiacon, ezen keresztül pedig megpróbálja letörni az árakat. Orbán Viktor tegnapi kijelentése is erre utal, a miniszterelnök ugyanis az index.hu információi szerint abban bízik, hogy az állami mobilszolgáltató akkora versenyt generál majd a mobilpiacon, hogy az az árakat is a mélybe rántja majd.

MTI | 2011. november 23. 13:33

Interaktív műholdas televízió: decembertől Magyarországon is

A magyar piacon elsőként interaktív megoldásokkal kiegészült műholdas tévészolgáltatást vezet be a Magyar Telekom Nyrt. - közölte Christopher Mattheisen, a társaság elnök-vezérigazgatója szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Pénzcentrum | 2011. október 11. 20:01

Mikor jön az új mobilszolgáltató Magyarországon?

Nehéz lesz érvényesülnie egy új szereplőnek a hazai mobilpiacon - nyilatkozta a Portfolio.hu-nak adott interjújában Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, aki úgy látja, a fogyasztók lehetnek a minőségért folytatott verseny győztesei.

Pénzcentrum | 2011. október 10. 10:14

Ezért fogtak össze a magyar mobilcégek: fizess a telefonoddal

Az egységes mobil NFC alapú technológiáról és az arra épülő innovatív szolgáltatások magyarországi bevezetéséről tájékoztattak mai sajtótájékoztatójukon a magyarországi mobilcégek és pénzügyi szolgáltatók, azaz a Mobil Tárca Egyesület képviselői.

Pénzcentrum | 2011. október 7. 13:03

Januártól szupergyors mobilnet a Magyar Telekomtól

A T-Mobile 2012. január 1-jén elindítja 4G/LTE mobilinternet szolgáltatását. A távközlési szolgáltató a 4G/LTE technológia kiterjesztett hálózati tesztelését kezdi el több száz ügyfele bevonásával, Budapest jelenleg is már lefedett részein.

Pénzcentrum | 2011. április 11. 18:02

Jöhet az olcsóbb telefonálás kora Magyarországon

Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke ma 11 órától az NMHH, a Magyar Telekom, a Telenor és a Vodafone közös sajtótájékoztatója keretében beszélt a frekvencia díjrendelet mobilpiacot érintő hatásairól. Az eseményen Mátrai Gábor NMHH hírközlési elnökhelyettes mellett Christopher Mattheisen a Magyar Telekom, Christopher Laska a Telenor vezérigazgatója, valamint Marchhart Pál a Vodafone vezérigazgató-helyettese vettek részt.