2020. október 21. szerda Orsolya

Vízórás csalók ellen emeltek vádat: idős nőt fosztottak ki


Vízórásnak adták ki magukat, így raboltak ki egy idős nőt a csalók, akik ellen most vádat emeltek. Egy tévét vittek el a sértettől.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádat emelt két férfival és egy nővel szemben, akik saját lakásában raboltak ki egy kiskunhalasi idős asszonyt, közölte az ügyészség.

A két férfi és a nő többnyire Kiskunhalason elkövetett lopásokból tartotta fenn magát. 2020. május 14-én délután Kiskunhalason magukat vízóra-leolvasónak kiadva az általuk jól ismert, egyedül élő, idős sértett első emeleti társasházi lakásába mentek azért, hogy kirabolják.

Tudták, hogy a gyenge fizikumú, mentális betegségben szenvedő asszonnyal szemben nem kell majd jelentősebb erőt kifejteniük. A vádlottaknak sikerült is a lakás fürdőszobájába bezárniuk az asszonyt, majd elloptak egy 35 ezer forint értékű televíziót.

A kiskunhalasi rendőrök a rablókat másnap elfogták, a televíziót lefoglalták és a sértettnek visszaadták, így a kár megtérült.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó