Továbbpasszolják az egykori MKB-s ügyfeleket: itt van a vevő is

Továbbpasszolják az egykori MKB-s ügyfeleket: itt van a vevő is

2017. június 30. 15:00

A Magyar Nemzeti Bank engedélyezte, hogy a Pannónia Általános Biztosító Zrt. lakásbiztosítási, társasház-biztosítási és kötelező gépjármű- felelősségbiztosítási állományát az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.-re ruházza át 2017. július 1-jei hatállyal.

A felügyeleti engedélyezést követően, 2017. július 1-től, a Pannónia kötelező gépjármű felelősség-, társasház-, és lakásbiztosítással rendelkező ügyfelei az Aegon ügyfelei lesznek. Az érintett ügyfelek szerződései változatlan feltételekkel tovább élnek. Az állományok átadásával kapcsolatban az érintetteknek külön teendőjük nincs. A továbbiakban az ügyfelek az Aegon biztosítótól kapnak tájékoztatást a szükséges tudnivalókról, és kárbejelentést is az Aegon biztosítónál tehetnek - áll az Aegon közleményében.

Új ügyfeleinknek az átvétellel kapcsolatban semmilyen külön teendőjük nincs

- mondta el Zatykó Péter, az Aegon Magyarország elnök-vezérigazgatója.

A Pannónia Biztosító azóta viseli jelenlegi nevét, hogy januárban felvásárolta a CiG Pannónia, addig MKB Biztosítóként működött. A Biztosítási Szemle szerint azért került sor a fenti portfóliók eladására, mert a CIG Pannónia (és vele együtt már a tulajdonába került Pannónia Biztosító is) csak olyan részpiacokra koncentrál, ahol versenyképes ajánlatokat tud adni.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16