12 °C Budapest

Ismét újít a Groupama

Pénzcentrum
2007. március 20. 13:00

Áprilistól két új termékkel és két új partnerrel bővült a Groupama értékesítési- és termék palettája. A biztosító a Duna House Holding ügyfeleinek kínál egyedi lakásbiztosítást és a "Tandem" fantázianévre hallgató kombinált életbiztosítással beléptek a dinamikusan bővülő hazai jelzáloghitel piacra is. Nincs megállás a vonat robog tovább...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A, lakáshitellel kombinált életbiztosítási termék különlegessége, hogy a hitel tőkerészét biztosító vegyes életbiztosítás díja alacsonyabb összeggel indul, s a teljes biztosítási díj három százalékos éves indexálás után alakul ki a futamidő végére. Az ügyfél, a hitelfelvétel után alacsonyabb biztosítási díjat fizet, miközben a bank felé csak a mindenkori kamatot tartalmazza a havi törlesztés A konstrukció technikai kamatlába a 2,5 százalék

Az életbiztosítást jelenleg a CIB Bank és a BNP Paribas magyarországi ingatlanfinanszírozó cégének termékeihez lehet igénybe venni, de a társaság természetesen bővíteni kívánja a partner intézetek körét.

A másik konstrukció a Duna House ingatlanforgalmazó hálózatában igényelhető - a társaság által értékesített ingatlanokhoz köthető lakásbiztosítási termékről van szó.

A biztosító szakemberei a termék kidolgozásakor figyelembe vették a Duna House ügyfeleinek elvárásait és ügyeltek arra, hogy más standard lakásbiztosításokkal ellentétben reális ingóvagyoni fedezetet nyújtson a termék, s így elkerülhető legyen az alulbiztosítottság, amely általában a lakáshitelek mögé kínált lakásbiztosítási termékek velejárója.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?