21 °C Budapest
Female chef prepares a salad while working at a restaurant kitchen. Food and cook concept.

Megszólalt a Tesco, vadonatúj termékeket vezetnek be Magyarországon: rengetegen várták már ezeket

2024. június 17. 19:04

Óriási trend a TikTokon mostanában az egészséges táplálkozás, melyre már az élelmiszerláncok is felfigyeltek. A Tesco új kezdeményezése például lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy egy helyen találják meg az összes hozzávalót egy személyre szabott saláta elkészítéséhez, így ösztönözve őket az otthoni kreatív főzésre. Megkérdeztük az áruházlánc magyarországi képviseletét, itthon elérhető lesz-e az új trend.

A brit Tesco bejelentette, hogy új salátakreációs részleget nyit, amelyet egy TikTok trend, az egészséges táplálkozás inspirált.  A szupermarketlánc célja, hogy a vásárlókat arra ösztönözze, miszerint saját, egyedi salátáikat állítsák össze.

Az új stand, amely mostanában kerül bevezetésre a termékfolyosón, három különböző részre oszlik, lehetővé téve, hogy maguk válasszák ki az alapanyagokat: az alapot, a feltételt és az öntetet - írja a Tesco hivatalos oldala egy közleményben. 

Emily Hampson, a Tesco termékbeszerzési menedzsere hangsúlyozta, hogy a saláták nem csak köretek lehetnek, izgalmas és ízletes összetevőkkel elkészítve főételként is megállják a helyüket. A vállalat ezzel az új kezdeményezéssel arra szeretné biztatni ügyfeleit, hogy merjenek kreatívak lenni és készítsék el otthon is  saját kedvenc salátakombinációikat.

Magyarországra is jön az új trend?

Kíváncsiak voltunk, Magyarországon is elérhető lesz-e az újítás, ezért megkérdeztük a hazai Tesco sajtóosztályát, az alábbi választ kaptuk:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az Egyesült Királyságban a vásárlói szokások eltérnek az itthonitól, így például a saláta fogyasztás sokkal jelentősebb, mint hazánkban. Éppen ezért egyelőre itthon nem tervezzük az említett konkrét választék bevezetését, de nem zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben nálunk is elérhetőek lesznek ezek a termékek, hiszen látjuk az ottani pozitív eredményeket. Mindemellett az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás támogatása itthon is hangsúlyos, így a már most is széles egészséges választékunk mellett az év második felében további újdonságok is várhatók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 20. szombat
Illés
29. hét
Július 20.
A Hold napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 20. 19:21
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem