14 °C Budapest
Budapest, 2021. június 17.Az IKEA könnyen összeszerelhetõ bútorok eladására szakosodott, multinacionális kiskereskedelmi üzlethálózat fõvárosi Örs vezér téri áruháza. Az IKEA nevet az alapítója adta, a nevének és lakóhelyének kezdõbetûibõl: Ingvar Kamprad, Elmtaryd, Agunnaryd.MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Figyelem! Változik az IKEA áruházak nyitvatartása: itt vannak a részletek

2022. november 29. 10:06

A karácsonyi időszak minden évben kiemelt az IKEA számára. Éppen ezért az idei évben meghosszabbított nyitvatartással várja a látogatókat 3 decemberi pénteken és szombaton is. Természetesen a már megszokott fenyőfavásár sem maradhat el, amely december 1-től várja a vásárlókat.

Az ünnepekre való készülődés közben sokan látogatják az IKEA áruházakat és a weboldalon is rengetegen gyűjtenek inspirációt. Nemcsak ajándékok vásárlása a cél ilyenkor, hanem dekorációk, illetve a közös ünnepléshez kapcsolódóan bútorok és kiegészítők is, valamint a sütés-főzés elengedhetetlen eszközeinek beszerzésére is remek lehetőséget nyújt az áruház.

„Úgy látjuk, hogy a karácsonyi időszak kiemelten fontos vásárlóink számára. A karácsonyi dekorációk mellett ebben az időszakban emelkedik az étkészletek, étkezőbútorok iránti kereslet is, feltehetően azért, mert mindenki szeretné illően fogadni a vendégeket, és szépen tálalni a finomságokat az ünnepi asztal köré gyűlő családtagoknak, barátoknak. Éppen ezért az adventi időszakban december 2-3-án, 9-10-én és 16-17-én is hosszabb nyitvatartással várja az IKEA a látogatókat” – mondta el Farkas Mihály az Örs vezér téri IKEA értékesítési vezetője.

December első három hétvégéjének péntekén és szombati napján (december 2-3. 9-10. 16-17.) az áruházak 10:00-21:00 között várják a látogatókat, a Svéd Étterem és Kávézó 9:30-20:30, a Svéd Finomságok Boltja, a Bisztró, illetve az Örs vezér téri IKEA Fánk Boltja 10:00-20:30-ig várja a vendégeket. Ezeken a napokon a központi ügyfélszolgálat is 21:00 óráig üzemel. Az elmúlt évekhez hasonlóan az IKEA áruházak december 24-én és december 31-én már nem nyitnak ki – ezzel is segítve, hogy a munkatársak otthonukban készülhessenek az ünnepekre.

Egyre nagyobb teret hódít az online vásárlás is. Az IKEA arra kéri a vásárlókat, hogy amennyiben azt szeretnék, hogy az ünnepek előtt megérkezzenek hozzájuk a megrendelt termékek, legkésőbb 2022.december 12-ig adják le rendeléseiket, így a munkatársak a készlet függvényében össze tudják készíteni a csomagokat és azt megfelelő időben át tudják adni a szállítópartnereknek. „Érdemes lehet a Kattints és Vedd Át szolgáltatási formával is élni amennyiben a vásárlónak lehetősége van rá, így akár az áruházak valamelyikében, illetve Budaörsön és Soroksáron a csomagpontokon is átvehetik a termékeket az általuk kiválasztott időablakban” – emelte ki Szabó Lenke, a soroksári IKEA áruház vevőkapcsolati vezetője.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az idei évben sem maradhat el a fenyőfavásár, amely az Örs vezér téren az áruház előtti parkban, Budaörsön és Soroksáron pedig a parkolókban lesz megtalálható december 1-től. „Az IKEA fenyőfavásárában ABIES NORDMANNIANA típusú fákat lehet majd vásárolni, melyek átlagosan 140 cm-es magasságúak, mindegyike megbízható erdőgazdálkodásból származik” - mondta el Bárdos András, a budaörsi IKEA értékesítési vezetője. Egy fa 8990 Ft-ba kerül, az IKEA Family tagok a vásárláskor 4500 Ft értékű ajándékkártyát kapnak, amelyet január 2-től március 31-ig vásárolhatnak le az áruházban.

December 16-tól január 12-ig lesz az idei évben a téli Vásár időszak, amely során több mint száz termék árát csökkentik az IKEA áruházakban és online is, a termékek elérhetősége áruházanként eltérő lehet, és az akció a készlet erejéig érvényes.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem