15 °C Budapest

4+1 tipp, hogy ne a sablonos ajándékokról szóljon a karácsony (x)

Pénzcentrum
2017. november 27. 05:00

Az ötleteket követve még garantált ajándékutalványt is kaphatsz.

Tanácstalanul kószáló, frusztrált emberek a bevásárlóközpontokban és a karácsonyi vásárokon - ismerős kép. Ha Te is hasonló cipőben jársz, ez a cikk Neked szól.

A műszaki cikkek, a kozmetikumok, a könyvek és ruhaneműk rengetegében nagyon elveszve érezhetjük magunkat, ezért jól jön némi támpont, például egy hobbi vagy valami nagy kedvenc, aminek ismeretében könnyebb lesz a dolgunk.

Vásárolj online!

Akár jól ismerjük a megajándéozott személyt, akár csak halványan sejtjük, hogy minek örülne vagy a hosszú évek alatt már minden létező ötletet elsütöttünk, nehéz a dolgunk, ha frappáns meglepetést keresünk.
Éppen ezért egyre növekvő népszerűségnek örvendenek azok az online boltok , ahol az óriási kínálatból, kényelmes körülmények között otthonról, vagy a villamoson ülve mobilról, tabletről is vásárolgathatunk, tetszés szerint készpénzes utánvéttel vagy bankkártyával.

Sokunk számára az otthon melegét jelenti egy csésze finom, aromás kávé, hiszen az akár a konyhaasztalnál vagy a kanapéra kucorodva minden témához tökéletes kísérő.

Ajándékozz kávéházi élményt otthonra az EspressoShop.hu-ról!

A kapszulás technológia térhódításával egyre több háztartásba eljut a kávéházi élmény lehetősége, hiszen a kis kapszulák zárt rendszerében pontosan annyi és olyan arányú kávékeverék van, ami kizárólag a forróvízzel találkozik, így a fáradtságos géptakarítás helyett az ízes beszélgetésekkel töltheted az időt - ezt nyújtja az illy IperEspresso szabadalmaztatott kapszulatechnológiája.
És miben más az illy? Mindig ugyanazt a csúcsminőséget, a világszerte szeretett illy ízt varázsolja a csészéjébe. Az illy nem spórol a legjobb alapanyaggal sem, kapszuláiban nemcsak 5-6 gramm kávé van mint a legtöbb más kávékapszulában, hanem 6,7 gramm, vagyis mintegy 30%kal több!

Válassz kávégépet a saját elvárásodhoz igazodva

Amikor ajándékként keresünk kávégépet, az egyik legalapvetőbb szempont, hogy a vele készített kávé mindig kifogástalan élményt nyújtson, majd a design, a praktikum és a funkciók összessége végül segít meghozni a döntést.

Akik imádják a cappuccinot, az espressot és az egyénileg programozható kávéhossz nyújtotta szabadságot és szeretnék, ha a kávégépük melegvíz készítése közben is a kávéházak hangulatát idézné, azoknak az X7.1 IperEspresso kapszulás gép lesz a nyerő választás.

Ha a megajándékozott igazi high-tech fanatikus, akkor az X9 ellipszis formája, a tükröződő króm bevonat és a LED fények nyújtotta futurisztikus külső telitalálat lehet és persze nem elhanyagolható a működés közben is tölthető víztartály, valamint a praktikus csészemelegítő sem.

Ezúttal az elhivatott kávérajongókat sem lesz nehéz lenyűgözni, hiszen az X1 évfordulós modellje csakis a legjobbat hozza mindenből, megtartva a klasszikus, 1935-ös formavilágot új funkciókkal megspékelve. Az acéltest 4 féle elegáns színben elérhető, a tejhabosításra használható gőzkar, a világító kezelőfelület és a vízkőtelenítésre figyelmeztető hangjelzés hamisítatlan illy luxusérzést hoz minden konyhába.

Tedd fel a pontot az i-re!

Ha már úgyis minden a kávézás körül forog, miért állnánk meg az alapanyagok és a készülékek válogatásánál, amikor olyan kivételes élménnyel ajándékozhatod meg egy szerencsés hozzátartozódat, mint a fél napos ínyenc kávé tanfolyam , ahol profik segítségével tanulhat meg mindent a kávéról, amit csak a bennfentesek ismerhetnek. 100 titkos trükk, különleges kávékoktélok, a kávé útja a csészéig, a tökéletes espresso misztériuma... Csak néhány a sok közül, amivel gazdagabb lehet.

+1 tipp, hogy Te is jól járj!
Ha az illy-nél vásárolsz ajándékot, az nemcsak a szeretteidnek lesz jó, mivel a karácsonyi akció keretein belül 15-20 ezer forint értékű ajándékutalvány is jár a kapszulás kávégépek mellé, a 25 ezer forint összeget meghaladó vásárlásokkal pedig nyereményjátékon vehetsz részt, melyen kapszulás kávégépekért, kávérajongó ínyenc- és professzionális barista tanfolyamért indulnak a résztvevők.
Az akció 2017. november 10-től 2018. január 20-ig tart. Szerezz örömet itt! Kattints!

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem