12 °C Budapest

Változik a boltok nyitva tartása a következő napokban

Pénzcentrum
2012. december 21. 11:02

Újabb, az év leghosszabb hosszú hétvégéje áll előttünk, ez pedig azt is jelenti, hogy változik a boltok nyitva tartása. A Pénzcentrum.hu mutatja a részleteket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A boltok többsége várhatóan az alábbi rend szerint lesz nyitva:

December 22-én, SZOMBATON az üzletek többsége a szokásos szombati nyitva tartás szerint üzemel. Valószínű, hogy egyes, szombaton zárva tartó boltok is kinyitnak.

December 23-án, VASÁRNAP az üzletek a szokásos, vasárnapi rend szerint üzemelnek majd, több, vasárnap zárva tartó üzlet kinyithat, egyes boltok hosszabbított nyitva tartással készülnek.

December 24-én, HÉTFŐN a boltok rövidített nyitva tartással várják a vásárlókat, 14 óráig. Délutántól csak a non-stop kisboltok, virágboltok, benzinkutak lesznek nyitva.

December 25-én, KEDDEN és 26-án SZERDÁN a boltok - a fentebb említettek kivételével- zárva tartanak.

December 27-én, CSÜTÖRTÖKÖN az üzletek a szokásos hétköznapi rend szerint nyitnak, a hipermarketek általában reggel 6-tól, a plázák, bevásárlóközpontok üzletei általában 10 órától.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A nyitva tartás változásáról az üzlet bejáraton kifüggesztett felirattal tájékoztatni kell a vásárlókat.

Óvatosan a zsúfolt boltokban!

A rendőrség figyelmeztet arra, hogy a karácsony előtti vásárlói csúcsdőszakban elsősorban a zseblopások gyakoriak. Arra kérik az állampolgárokat, hogy minél gyorsabban jelezzék a rendőrségnek, ha bűncselekmény áldozataivá válnak.

Többek közt arra hívják fel a figyelmet, hogy ne hagyjuk az autókban az értékeinket, használjuk a bevásárlóközpontok ruhatárait, helyezzük ruhánk belső zsebeibe értékeinket. Azt kérik, ha több pénzt viszünk magunkkal, azt ne tároljuk egy helyen, és inkább bankkártyát használjunk.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 28. 12:00