5 °C Budapest

Lebontják Gyurcsány fejét

Pénzcentrum
2006. március 20. 13:00

Lebontják a gigantikus Gyurcsány-fejet a zuglói toronyházról. A hirdetés ugyanis több mint négyszer akkora, mint a megengedett méret - írja az InfoRádió.hu

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Lebontják a gigantikus Gyurcsány-fejet a zuglói toronyházról. A hirdetés ugyanis több mint négyszer akkora, mint a megengedett méret – írja az InfoRádió.hu
A 18 emeletes toronyház teljes homlokzatát beborítja a politikai óriásposzter. Méretét több mint 1700 négyzetméteresre becsülik, holott a főváros egyik rendelete szerint legfeljebb 400 négyzetméteres plakát helyezhető ki - mondta el a kerület fideszes polgármestere.
Rátonyi Gábor hozzátette: az önkormányzat bontási határozatot adott ki a plakátra. A kihelyezőnek 10 napja van, hogy fellebbezzen a döntés ellen, ha a reklámcég él ezzel a lehetőséggel, akkor még több hétig is fennmaradhat a hirdetés.
A gigaméretű hirdetéseket egyébként a tatarozások során használt védőhálókra szokták kitenni. A zuglói épület esetében azonban szó sincs ilyesmiről. Az épület kizárólag az abból származó bevétel miatt állapodott meg a reklámcéggel, 10 hónapra.
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?