1 °C Budapest

Címke: tatarozás (16 cikk)

Pénzcentrum | 2010. január 20. 09:32

Budapestből nem lesz Párizs

A tetőtér-beruházások radikális csökkenése várható Budapest belső kerületeiben a bérházak elhanyagolt állapota, valamint a lakók kompromisszumkészségének hiánya miatt.

Pénzcentrum | 2009. február 2. 10:00

Lakás ötödáron: ekkora a baj?

Egy ingatlanügynök szerint egész Anglia legolcsóbb eladó lakásának számít az általa közvetített 9 ezer fontért (2,7 millió forintért) kínált middlesbroughi ikerházfél. A nappali plusz kétszobás ingatlanhoz átlagos méretű kertrész és udvari gépkocsi beálló is tartozik. A közvetítő által lassan kezelhetetlen mértékű érdeklődés nem meglepő, hiszen a környéken egy hasonló lakóingatlan átlagosan ötször ennyibe, 45 ezer fontba (13,5 millió) forintban kerül.

Pénzcentrum | 2007. augusztus 6. 12:00

Omlik a vakolat? Hagyd, hogy az állam fizessen helyetted!

Az elmúlt hetekben többször is bővebben tárgyaltuk a társasházakat érintő legfontosabb kérdéseket és a leggyakoribb problémákat, melyekkel egy kisebb-nagyobb lakóközösségnek a mindennapokban meg kell birkóznia. Így már tudjuk, hogy ha pereg a vakolat és a rossz nyílászárók miatt már elviselhetetlen a huzat a lakásokban, a megoldásról a közgyűlésen a tulajdonosoknak kell határozni, és persze vállalni a döntés anyagi következményeit.

Pénzcentrum | 2007. július 30. 05:40

Gond van a lakásoddal? Fizetned kell, nincs mese...

Hullik a vakolat, folyton rossz a lift és már nem bírod nézni a koszt a lépcső sarkában - pedig te sohasem szemetelsz és a csikket is mindig a hamutartóba dobod! Ha ezt látja, bármelyik tapasztalt lakó felállítja az egyértelmű diagnózist: gond van a társasházban, vagy nincs pénz a közös kasszában, vagy nem jól gazdálkodnak a meglévő forrásokkal!

Pénzcentrum | 2007. július 24. 15:00

Másfélszer annyiért kelnek el az ingatlanok

Manapság szinte minden nap olvashatunk arról a globálisan jellemző jelenségről, hogy az ingatlanárak emelkedése folytán megjelelő befektetők kiszorítják a lakosságot, és főként az első lakásvásárlókat a piacról

Pénzcentrum | 2006. november 28. 12:00

Eladhatatlan lakások? - nincs megoldás

Gázár-mizéria, megszorító csomag, pangó lakáspiac... Vajon érdemes-e még egyáltalán arról álmodni, hogy megszabadulhatsz a feleslegessé vált plusz négyzetméterektől, rossz nyílászáróktól és a szédítő magasságokat elérő gázszámlától még a kemény tél beköszönte előtt? Vajon tényleg eladhatatlan az eladhatatlan, vagy mindenre van vevő, csak megfelelő módon és köntösben kell kínálni azt?

Pénzcentrum | 2006. március 20. 13:00

Lebontják Gyurcsány fejét

Lebontják a gigantikus Gyurcsány-fejet a zuglói toronyházról. A hirdetés ugyanis több mint négyszer akkora, mint a megengedett méret - írja az InfoRádió.hu