2019. június 26. szerda János, Pál

Tényleg megváltást hoz a kormány nagy dobása? Itt a válasz


Varga Mihály ma ismertette a kormány régóta belengetett gazdaságvédelmi akciótervét. A versenyképesség növekedését célzó akcióterv több eleme is jelentős adócsökkentést tartalmaz. Ez természetesen javítja a vállalatok működési környezetét, ettől függetlenül azonban nem biztos, hogy egy lassuló gazdasági környezetben elegendőek lesznek a külső hatások mérséklésére.

A bejelentett csomag nem jelentett nagy meglepetést, egyrészt több elemét már korábban is ismertük, másrészt jól illeszkedik az a kormányzat korábbi törekvéseibe is. Sőt, az még némileg meglepőnek tekinthető, hogy az akcióterv nem szórja két kézzel a pénzt, vártatóan nem okoz akkor lyukat a költségvetésben, ahogy azt előzetesen várni lehetett - értékeli az intézkedéseket a Portfolio. ez a lap szerint a költségvetés egyenlege szempontjából biztató, de nem okoz majd nagy közvetlen gazdaságélénkítést.

A lap megjegyzi, hogy a legjelentősebb hatást a vállalatok működési környezetére gyakorolhatja majd az adócsökkentés. Azokon belül alapvetően a nagyobb cégek az év végi adófeltöltés eltörlése miatt, az agrárvállalkozások az öntözési rendszer fejlesztésének támogatása miatt, a vendéglátásban működő cégek az áfacsökkentés, a kkv-k pedig a kiva csökkentése miatt örülhetnek.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ezt kevés magyar tudja: így lehet pofátlanul olcsó a luxusnyaralás
Görögországban, Spanyolországban, Mallorcán, Ibizán még bőven lehet nyaralni akár október közepéig.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

06.27-07.03
Országos

Aldi

06.27-07.03
Országos

Auchan

06.27-07.03
Országos

Lidl

06.27-07.03
Országos

Spar

06.26-07.03
Országos

Tesco

06.20-06.26
Országos

Auchan

06.20-06.26
Országos

Aldi

06.20-06.26
Országos

  Ajánlatunk