15 °C Budapest

Kifakadt az operett sztárja: nagy a baj, ennek csőd lehet a vége

2019. július 20. 13:03

Ma már egyre elterjedtebb, hogy a színészek több lábon állnak: éjjel a színpadon, nappal a pult mögött - persze csak képletesen. Sokan közülük vállalkozók, van aki bisztrót, van, aki galériát üzemeltet, Mészáros Árpás Zsolt, a Budapesti Operettszínház sztárja pedig éttermet nyitott, hogy biztosítsa a megélhetését.

Ám az Operettszínház művészének étterme azonban bajba kerül, válságstábot voltak kénytelenek összehívni, hogy megmentsék, ugyanis van egy kis probléma:

Az Operaházat már közel két éve korszerűsítik, de a tervekkel ellentétben még egy évet biztosan csúszik az építkezés. Az étterem a mögötte lévő utcában található, ami teljesen le lett zárva, az Andrássy útról nem tudnak bejönni a turisták

- nyilatkozta Mészáros a Hot! Magazinnak. Azok az éttermek, vállalkozások, amelyek ebben az utcában vannak, lehetetlen helyzetbe kerültek hiszen gyakorlatilag eltűnt a forgalmuk. Csak a visszajáró vendégek találnak oda. Ez rengeteg ember megélhetését érinti, nem csak a tulajdonosokét, de az alkalmazottakét is, hiszen rájuk sincs olyan nagy számban szükség. Ennek ellenére MÁZS még bizakodó. 

Foto: Balogh Zoltán/MTI

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm