Kkv-k figyelem! Újabb 23,5 milliárdnyi uniós támogatásra lehet pályázni

Pénzcentrum
2010. április 20. 14:32

Május 31-től adhatók be a támogatási igények a most megnyílt Komplex vállalati technológia fejlesztés a mikro-, kis- és középvállalkozások számára (GOP-2010-2.1.1/B és KMOP-2010-1.2.1/B), valamint Komplex beruházások támogatása a leghátrányosabb helyzetű kistérségekben (GOP-2010-2.1.2) pályázatokra.

A komplex vállalkozásfejlesztési projektek célja a fejlődőképes vállalkozások innovációs, adaptációs képességének erősítéséhez, a vállalkozások által előállított hozzáadott érték növeléséhez, a környezetvédelmi, energia- és anyagtakarékossági célokhoz való hozzájárulás elősegítéséhez kapcsolódó technológiai fejlesztés megvalósítása.

A Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára (GOP-2010-2.1.1/B és KMOP-2010-1.2.1/B) pályázatra mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak az ország minden területéről, míg a GOP-2010-2.1.2 jelű pályázatra akár nagyvállalatok fejlesztéseit is várják, de kizárólag a komplex programmal segítendő leghátrányosabb helyzetű kistérségekben - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ.


Mindhárom pályázat elkészítéséhez és szabályos benyújtásához szükséges valamennyi információ és dokumentáció a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján érhető el.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?