23 °C Budapest

Claudia meztelen fotói: a Playboy titkos tervei

2009. október 19. 16:58

Ahogy az várható volt, hatalmas siker lett a Liptai Claudia fotóival megjelent Playboy magazin: gyakorlatilag már csak elvétve lehet kapni az újságárusoknál az októberi lapszámot.

Az egy éve dühöngő gazdasági válság - az internet rohamos terjedésével- a legtöbb nyomtatott sajtóterméket komolyan megviselte. Nem maradhatott ki a sorból a világ legismertebb férfimagazinja sem. A Hugh Hefner által alapított és irányított vállalatbirodalom 61,6 millió dolláros bevételt könyvelhetett el az első negyedévben, 21,5 százalékkal kevesebbet mint az előző év azonos időszakában.

Szakemberek a visszaesés elsődleges okának - az eladott lapszámok csökkenésén túl- azt tartják, hogy a nemzetközi recesszió miatt a magazin hirdetői visszafogták marketingkiadásaikat.

A Playboy amerikai verziója hat év alatt 600 ezer olvasót vesztett. Itthon - a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség - adatai szerint- a Playboy-ról háromnegyed év alatt 5,8 ezer férfi mondott le. A magazinból a tavaly nyári 31,2 ezres eladott példányszámhoz képest idén tavasszal már csak 25,3 ezret értékesítettek, így 18,8 százalékos veszteséget könyvelhetnek el.

 

Fotó: playboy.hu


Így nem csoda, hogy óriási sajtókampánnyal harangozták be Liptai Claudia aktképeit: habár egyelőre még nem tudni pontos adatokat, de a bulvársajtóban felröppent 3 milliós rekordgázsi is azt a várakozást vetíti előre, hogy a Claudia- címlap minden idők legolvasottabb magyar Playboy-magazinja lesz (eddig a Zalatnay Sarolta-képek tartják a rekordot, 90 ezer eladott lapszámmal). Úgy tudni, hogy alig van már olyan újságárus, ahol lehet kapni az októberi számot.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 20 millió forintot, 25 éves futamidőre, már 8,1 százalékos THM-el, és havi 151 979 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 8,52% a THM; a K&H Banknál 8,57%; a Raiffeisen Banknál 8,72%,  az Erste Banknál 9,02%; míg az OTP Banknál 9,3%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az egyik legismertebb magyar TV-s műsorvezető fotóival eladott lapok az olvasottság ideiglenes felfutása mellett egy másik előnyt is hozhatnak a kiadónak. A törzsközönségen kívül ugyanis sok más olvasóhoz is eljuthat a magazin, akik megkedvelhetik azt, és rendszeres vásárlóvá válhatnak.

Nem véletlen, hogy az elmúlt hetekben több más híresség nevét is meglebegtették, akik -vélhetően hasonló, többmilliós gázsiért- szintén szerepelhetnek a magazinban. Sőt, ha hinni lehet a híreknek, az sem elképzelhetetlen, hogy a novemberi lapszámban megjelennek az októberiből kimaradt Claudia-aktok.

Ugyanakkor egy meglepő húzással a kiadó a teljes sorozatot elérhetővé tette honlapján, gyakorlatilag csak egy ingyenes regisztráció szükséges ahhoz, hogy bárki ingyen láthassa Liptai Claudia meztelen képeit.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM