34 °C Budapest
Dubrovnik is a stunningly beautiful coastal city located in the southern part of Croatia, bordering the Adriatic Sea. Often referred to as the Pearl of the Adriatic, Dubrovnik is known for its charming Old Town, ancient city walls, and rich cultural heritage. The city has a fascinating history that dates back to the 7th century, and it has served as a major trading hub for centuries. Dubrovnik is a UNESCO World Heritage Site and has been featured in many popular TV shows and movies, including Game of Thrones. With its picturesque beaches, stunning architecture, and rich history, Dubrovnik has become a popular tourist destination, attracting visitors from all over the world who come to enjoy its natural beauty, warm climate, and Mediterranean charm.

Ezekre a helyekre visz a Flixbusz nyáron: 12 új üdülőhellyel bővült a kínálat

2024. május 23. 09:44

Közzétette nyári menetrendjét az utazási vállalat. A távolsági buszok június 20-ától egészen szeptember közepéig közlekednek- derül ki a Turizmus Online oldalán. 

A nyári menetrend alapján a távolsági buszok június 20-tól szeptember közepéig közlekednek. A Budapestről induló közvetlen járatok összesen 12 tengerparti várost érintenek majd Horvátországban. Az északi, isztriai partszakaszra tartó járat heti ötször, szerdától vasárnapig elérhető lesz. A Népligetből 23:00 órakor indul, és belföldön további felszállási lehetőségeket biztosít Kelenföldön (23:20-kor) és Siófokon (00:45-kor). Megáll többek között: 

 • Rijekában (05:40),
 • Opatijában (06:05),
 • Pulában (07:40),
 • a végállomása pedig Rovinj, 08:25-ös érkezéssel.

Ellenkező irányba is heti ötször indulnak járatok, csütörtöktől hétfőig. Rovinjból 21:00-kor indulva visszafelé is megáll Pulában (21:50), Opatijában (23:25), Rijekában (23:50), Siófokon (04:45) és Budapestre érve Kelenföldön (06:10) és a Népligetben (06:30) is.

A FlixBus másik, Splitig közlekedő járatával Horvátország délebben lévő partszakaszaira juthatunk el a hét minden napján. Ez menetrend szerint Budapest Népligetből 21:30-kor indul, megáll Kelenföldön (21:50) és Siófokon (23:05) is. A menetrend a következőképpen fog alakulni:

 • Zadar (05:25),
 • majd Biograd na Moru (05:55),
 • Pakoštane (06:05),
 • Pirovac (06:20),
 • Vodice (06:40),
 • Sibenik (07:05),
 • Trogir (08:15),
 • a végállomás pedig Split (9:00).


 
 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem