25 °C Budapest
Ezt feltétlenül intézd el a munkahelyeden, még ma

Ezt feltétlenül intézd el a munkahelyeden, még ma

2017. január 2. 05:31

Már most, év elején érdemes lefoglalni a legjobb időpontokat az idei évi szabadságokhoz. Előzd meg a kollégáidat és foglald le a szabadságaidat még ma! Mutatjuk, mikor lesz érdemes idén kihasználni a hosszú hétvégéket.


A tavalyi évhez képest 2017-ben több hosszú hétvége is vár ránk, ráadásul még az extra ledolgozós szombatok is elmaradnak idén.

Idén két ünnepnap: március 15. és Mindenszentek is szerdára esik, ami azt jelenti, hogy ilyenkor csak 1 szabadnapunk lesz, de, aki szeretné akár ezeket is megtoldhatja 2 szabadnappal, hogy 5 napig tudjon pihenni.

KATTINTS! Ajjaj! Mégsem lesz munkaszüneti nap a nagypéntek?

Bár előfordulhat, hogy nagypéntek idén még nem lesz szabadnap, a húsvéti hétvégén így is legalább 3 napot pihenhetünk egyhuzamban. Amennyiben pedig jövőre már a nagypénteket is megkapjuk,

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

akkor 4 napot lehetünk egyben távol a munkahelyünktől.

Ezt nem sokkal követi a május elseje, amikor ismét 3 nap pihenés jár. Nyár legelején jön aztán Pünkösd hétfő, ekkora akár érdemes lehet egy kora nyári szabadságot időzíteni, hiszen 4 nap szabadsággal 9 napot pihenhetünk. Bár a gyerekeknek a nyári szünet csak június 16-án, pénteken kezdődik majd. Augusztus 20. idén sajnos vasárnapra esik, ezért nem jár extra szabadság nyár végén. De ősszel ismét 3 napot lehetünk otthon, hiszen október 23. hétfőn lesz.

De nem szabad korán ellőni az összes szabadságot, hiszen, ha idén karácsonykor kivesszük a december 27-28-29-et, akkor összesen 10 napot lehetünk távol a munkahelyünktől, bár 2018-ban majd ismét korán, már január 2-án, kedden mehetünk dolgozni.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. július 7. 07:02