3 °C Budapest

Már nem lehet kapni a legjobb ár/érték arányú okostelefont

Pénzcentrum
2013. szeptember 17. 14:59

Hétfő óta nem kapható a Google okostelefonja, a Nexus 4. A telefon mostanáig beszerezhető volt a Google Play internetes áruházban - legalábbis az Egyesült Államokban és más, támogatott országokban -, de már a 16 gigabájtos modellek is elelfogytak, és nem is számíthatunk utánpótlásra.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Egy, a céghez közel álló forrás a Verge-nek elmondta, hogy mostantól nem lehet többet kapni az LG által gyártott készülékből - nemcsak a most hiánycikknek számító modellből, hanem semelyikből sem. A 8 gigabájtos telefonokat már a múlt héten elkapkodták, valószínűleg az árcsökkentés hatására. 200 dollárral messze a Nexus 4 volt a legjobb ár-érték arányt mutató csúcskategóriás okostelefon a piacon.

Múlt héten megírtuk, hogy szivárognak az információk a telefon várható utódjáról, a Nexus 5-ről. Amikor bemutatták az Android legfrissebb, 4.4-es verzióját, a Kitkatet, a Google munkatársa egy új telefont tartott a kezében, amin horizontális Nexus logó volt. Sokan úgy vélik, ez lesz a cég új telefonja, csak még nem jelentették be. Mivel a Nexus 4 forgalmazásával a Google már felhagyott, valószínű, hogy hamarosan bejelentik, illetve árusítani kezdik az új modellt.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?