Már nem lehet kapni a legjobb ár/érték arányú okostelefont

Pénzcentrum
2013. szeptember 17. 14:59

Hétfő óta nem kapható a Google okostelefonja, a Nexus 4. A telefon mostanáig beszerezhető volt a Google Play internetes áruházban - legalábbis az Egyesült Államokban és más, támogatott országokban -, de már a 16 gigabájtos modellek is elelfogytak, és nem is számíthatunk utánpótlásra.

Egy, a céghez közel álló forrás a Verge-nek elmondta, hogy mostantól nem lehet többet kapni az LG által gyártott készülékből - nemcsak a most hiánycikknek számító modellből, hanem semelyikből sem. A 8 gigabájtos telefonokat már a múlt héten elkapkodták, valószínűleg az árcsökkentés hatására. 200 dollárral messze a Nexus 4 volt a legjobb ár-érték arányt mutató csúcskategóriás okostelefon a piacon.

Múlt héten megírtuk, hogy szivárognak az információk a telefon várható utódjáról, a Nexus 5-ről. Amikor bemutatták az Android legfrissebb, 4.4-es verzióját, a Kitkatet, a Google munkatársa egy új telefont tartott a kezében, amin horizontális Nexus logó volt. Sokan úgy vélik, ez lesz a cég új telefonja, csak még nem jelentették be. Mivel a Nexus 4 forgalmazásával a Google már felhagyott, valószínű, hogy hamarosan bejelentik, illetve árusítani kezdik az új modellt.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 14. vasárnap
Tibor
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem