Újra Dáridózna a tévében a sramlizene legjelentősebb hazai nagykövete, de mesélt arról is, mit csinált először, mikor véget ért a bűnügyi őrizete.

Fejenként 166 ezer forintba is kerülhet egy vacsora az Év Étterme díjjal frissen kitüntetett Salt Budapestben. Ehhez persze presztízs borpárosítás is jár, és benne van a 15 százalékos szervízdíj is.
Ahogy arról a Pénzcentrum beszámolt, tegnap este, június 3-án osztották ki a Dining Guide díjait: 2024-ben a SALT Budapest lett az Év Étterme. Tóth Szilárd a farm-to-table éttermi stílust követi: formabontó módon, naturális szemlélettel közelít a saját régiója gasztronómiai alapanyagaihoz. Az étterem 2021. szeptemberében kapta meg első Michelin-csillagát, 2022-ben pedig az etikus és fenntartható gasztronómiai törekvéseiket jutalmazták a csillag mellett Michelin Green Star-ral. Szintén 2022-ben bekerültek a ‘The World’s 50 Best Restaurants’ lista Discovery válogatásába.
Az ételekben központi szerepet játszanak a gyógy- és vadnövények, melyek többségét az étterem csapata közösen gyűjti. A degusztációs menüben helyet kap a szatmári régióból a séf családjának kiváló minőségű sonkája és szalonnája, ahogy a magyar étkezési kultúra fontos alapétele, a náluk készülő kenyér is.
15 fogásos kóstolómenü ára 64.500 Ft / fő
- Hazai borpárosítás 32.000 Ft / fő
- Európai borpárosítás 38.000 Ft / fő
- Presztízs borpárosítás 80.000 Ft / fő
- Alkoholmentes italpárosítás 22.000 Ft / fő
A szervizdíj 15%.
JÓL JÖNNE 3,3 MILLIÓ FORINT?
Amennyiben 3 300 000 forintot igényelnél 5 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót havi 70 324 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 10,61%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 71 484 forintos törlesztőt (THM 11,39%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)
A magyar Michelin kalauz
Az Étteremkalauz hazai produktum, amellyel a magyar vendégeket segítik az étterem választásban. A vizsgálati metódus megegyezik a Michelin szempontrendszerével. Minden étteremkalauz objektivitásra törekszik, ezért nem étteremkritikákat írnak, hanem a saját kritérium-rendszerüknek megfelelően pontszámokkal és éttermi sorrendek felállításával tájékoztatnak.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
30 éve együtt – az INTERSPAR múltja, jelene és jövője (x)
A SPAR Magyarország nem csupán egy új üzlettípust hozott be az országba, hanem egy modern, kényelmes és családbarát vásárlási élményt is, amely azóta is milliók mindennapjainak része.
Portfolio Gen Z Fest 2025


