33 °C Budapest
german lotto with euros

Jó hír a szerencsejátékok szerelmeseinek: közel két évtized után megújul az egyik számsorsjáték

2024. május 29. 19:32

Megújul a Szerencsejáték Zrt. gyors napi számsorsjátéka, a Puttó. Kibővül a sorsolási időablak, így minden nap a korábbinál több, összesen már 202 húzáson vehetnek részt a játékosok. Emellett a nemzeti lottótársaság digitális platformjait használók animált játékfelületet is kapnak, amelynek segítségével nemcsak gyorsan és kényelmesen fogadhatnak, hanem az eddigieknél szórakoztatóbb formában kísérhetik végig játékuk menetét – olvasható a társaság közleményében.

Megújul a 2005-ben vezetett Puttó számsorsjáték: a fejlesztésnek révén a lottózókban vásárolt klasszikus szelvénnyel játszó, illetve a Szerencsejáték Zrt. online felületein fogadó vásárlók mostantól a bővített fogadási időablakban hétfőtől vasárnapig egységesen reggel 7:00 és 23:50 óra között játszhatnak a szerencsét hozó számaikkal.

A nemzeti lottótársaság online platformjainak felhasználói az újítás eredményeképpen egy animált játékfelület is elérhetnek ezentúl, amely képileg érdekesebbé és áttekinthetőbbé teszi a játékmeneteket. Ezáltal egyetlen képernyőn követhetik végig a játékuk teljes életciklusát a nyerőszámok kiválasztásától a vásárláson át egészen a sorsolásig.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 19. szerda
Gyárfás
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem