27 °C Budapest
Adóbevallás: kilencszer annyit kaszált Gáspár Laci tavaly, mint 2022-ben

Adóbevallás: kilencszer annyit kaszált Gáspár Laci tavaly, mint 2022-ben

2024. május 29. 20:14

A május 31-ei határidőhöz közeledve egyre több celeb és zenész adja le cégeinek 2023-as beszámolóját. A legtöbb zenész úgy néz ki nagyot ment a 2023-mas évben, most az is kiderült, hogy Gáspár Laci is megsokszorozta bevételét. 

A május 31-ei határidőhöz közeledve egyre több celeb és zenész adja le cégeinek 2023-as beszámolóját. Ahogy azt mi is megíruk korábban Nagy Feró például a 2022-es bő 100 millió forintos árbevétel és 50 milliós egyéb bevétel mellett tavaly 99 millió forintra tett szert árbevétel formájában, és közel ennyit, 83 millió forintot könyvelhetett el egyéb bevételként. A profit is jelentősen nőtt: két éve 23 millió forint volt az adózott eredmény, tavaly pedig 35 millió forint. Osztalékot itt sem fizettek.

Kovács Ákos sem járt rosszul, ugyan a Fehér Sólyom Bt. bevétele némileg csökkent az előző évihez képest (518 millió helyett 468 millió forintra), az adózott eredmény jóval nagyobb lett (275 millió forint helyett 335 millió forint). 

A 24.hu-n jelent meg, hogy Gáspár Laci, a GL Sztár Bt.-vel, aminek 2023-as bevétele rezonált a 2022-essel (közel 54 millió forint volt az előző évi mintegy 56 millió forint helyett), megkilencszerezte a profitját: 3,3 millió után tavaly 27 millió forintos adózott eredménnyel zárt. Osztalékot itt sem fizettek, a teljes összeg az eredménytartalékba került.

Címlapkép forrása: MTI Fotó: Bruzák Noémi

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 15. szombat
Jolán, Vid
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem