27 °C Budapest
Budapest, 2023. augusztus 16.A befejezõdött 29. Sziget Fesztiválról távozó fiatalok az óbudai Hajógyári-szigetre vezetõ K-hídon 2023. augusztus 16-án.MTI/Mónus Márton

Megszólalt a Szigetről kidobott magyar milliárdos: tényleg eltörték a karját, ez történt valójában a fesztiválon

2023. augusztus 24. 11:30

Megszólalt annak a fiatal magyar vállalkozónak az ügyvédje, akit kidobtak a Sziget fesztiválról. Álláspontjuk szerint az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak. Megerősítették, hogy az üzletember karját eltörték a rendőri intézkedés közben.

Mint a Pénzcentrum is beszámolt róla: kiraktak egy magyar milliárdost a Sziget fesztiválról. Akkori sajtóhírek szerint a fiatal vállalkozót a biztonsági őrök kísérték ki a rendezvényről nem megfelelő viselkedsése miatt. Ezt követően a bejáratnál posztoló rendőrökkel próbált megoldást keresni a helyzetre, ám viselkedése miatt előállították, miközben a karja is eltört.

A történtekről most ügyvédje, dr. Steiner Tamás adott ki hivatalos közleményt, amit szerkesztőségünkhöz is eljuttatott. Álláspontját alább változtatás nélkül közöljük:

"Alulírott, dr. Steiner Tamás ügyfelemmel, Szetlik Gergővel szemben 2023. augusztus 13. napján történt eseményekkel kapcsolatosan az alábbi Közleményt teszem.

A sajtóban megjelent állítások, híresztelések nem felelnek meg a valóságnak. Többek között, a hatósági iratok alapján megállapítható, hogy nem került sor megbilincselésre, az iratok nem tartalmaznak olyan tényt, adatot, mely szerint ügyfelem baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna.

Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak. Meg kívánom jegyezni, hogy ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A fentiek alapján a szükséges jogi lépések megtételre kerültek, valamint folyamatban vannak."

Címlapkép: Mónus Márton, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 19. péntek
Emília
29. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem