streaming online, watching video on internet, live concert, show or tutorial

Így lett az internet sztárja a VV hős: a youtubeos azt is elárulta, mennyit tesz zsebre

2022. január 14. 11:02

Valóságshow szereplőből minőségi tartalomgyártvá avanzsált Osváth Zsolt, aki egy podcast műsorban mesélte el mi a szerepe a közösségi média világában, valamint adott némi információt arról is, hogy mennyit keres, és mennyit tesz ennek köszönhetően másokért.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Hirdetések, csatornatagság, Patreon támogatás, szponzorációk… ezek mind bevételt jelentenek Osváth Zsolt számára, aki alázattal és rengeteg munkával, no meg persze szerettei támogatásával váltotta valóra álmát: műsorvezető lett, de nem a televízióban, hanem saját YouTube csatornáján - áll az InfluenceAIR podcast a Pénzcentrumnak eljuttatott közleményében.

Valóságshow szereplőből minőségi tartalomgyártó. Ő Osváth Zsolt, aki az InfluenceAIR podcast új részében mesél egyedi szerepéről a közösségi média világában, valamint ad némi információt arról is, hogy mennyit keres, és mennyit tesz ennek köszönhetően másokért. A legnagyobb videómegosztó platformon már több mint 3 éve van jelen, és közel 40 milliós megtekintésnél jár. Tartalomgyártóként evidens, hogy munkájából bevétele származik, melyről százalékos arányban beszélt is.

Osváth Zsolt ma már ismert tartalomgyártó és étteremtulajdonos, de nem felejtette el, milyen hosszú utat járt be idáig, és rendkívül fontos számára, hogy segítsen olyan embereknek, akiknek szüksége van rá. Az elért sikerei mellett rendkívül büszke karitatív tevékenységeire is – mint például ételosztás hajléktalanoknak, az egykori gyermekotthona támogatása -, főként az összefogás ereje miatt, hiszen rajta kívül magánszemélyek, szervezetek és vállalkozások is részt vállalnak ezekben.

Az, aki fel tud ajánlani valamit, és az, akinek segítségre van szüksége, az el tud minket érni. Kicsit olyanok vagyunk, mint a Roxfort, aki segítséget kér, az kap is. Bízom benne, hogy ez így tud maradni” – mondta Osváth Zsolt, aki nem csupán a nevét adja a különböző jótékonysági akciókhoz, de idejét, energiáját, bevételei egy részét és a szívét is beleadja.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 3. héten

A 3. játékhéten 100 millió forint várta a Hatoslottón játszó hazai szerencsevadászokat. Lett is telitalálatos szelvény, nem is egy, hanem rögtön kettő.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 29. szombat
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?