2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Nekik kedvez a gyengülő forint: mutatjuk, meddig eshet még az árfolyam


A forint folyamatos és régóta tartó gyengülésé mindenki számára ismert. Egy éve még 319 Ft-ot kellett adni egy euróért, mára 337-ot, míg a 10 évvel ezelőtti 250 Ft-os szint lassan már a feledés homályába vész.

Mi lehet az oka forintunk gyengélkedésének? Mi állíthatja meg a folyamatot? Kinek áll érdekében a gyenge forint, és ki az, akinek már fájdalmas a mostani árfolyam. Részletek a videóban.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS