2020. szeptember 23. szerda Tekla

7 milliót csaltak ki a magyar modelltől: így ne dőlj be a csalóknak


A közösségi médiában osztotta meg történetét a modell-műsorvezető, Kapócs Zsóka. 7 millió forintot csaltak ki tőle, most nyilvánosság elé tárta az esetet, hogy más ne válljon hozzá hasonlóan az átverés áldozatává. 

Kapócs Zsóka figyelmeztet mindenkit: ne dolgozzon együtt azzal a vállalkozóval, aki tőle is pénzt csalt ki. A legutóbb Baukó Éva lett tinderes csalás áldozata, most Kapócs Zsóka vesztett pénzt, mert átverték - írja a Velvet. A műsorvezetőnek nem célja lejáratókampányt akar indítani, csak nem szeretné, ha másokat is hozzá hasonlóan átvernének. 

Ha egy családot megmentek, nekem már jobb a lelkem

- nyilatkozott a modell. Kapócs Zsóka utánajárt, és kiderítette, hogy a csaló valószínűleg szerencsejátékra költi a pénzt, amit másoktól kicsal. A férfi vállalkozónak adja ki magát, a műsorvezető szerint elég megnyerő a személyisége, még jogászi végzettséggel is rendelkezik. Kapócs Zsóka képekkel is bizonyítja, hogy "verték szét" a vállalkozó munkásai a lakását, és elmondása szerint többször átvéstek a szomszéd fürdőjébe. Amikor a műsorvezető le akarta állítani a munkálatokat, kiderült, hogy a férfi 7 millió forinttal nem tud elszámolni.

A munkásait sem fizeti ki így már csak a hozzá nem értő emberek lézengenek körülötte, akik jobb ha nem nyúlnak semmihez, kontárok!

- írta Kapócs Zsóka. A műsorvezető kiderítette azt is, hogy a csaló 5-6 éve folytatja a tevékenységét és már sok családot tett tönkre. A jogi lépéseket is meg fogja tenni, de előbb a nyilvánossághoz fordult. Időközben a csaló felkereste Kapócs Zsókát és 3 millió forintot ajánlott neki, ha leveszi a posztot, de ezt a műsorvezető nem fogja megtenni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó