2019. július 19. péntek Emília

7 milliót csaltak ki a magyar modelltől: így ne dőlj be a csalóknak


A közösségi médiában osztotta meg történetét a modell-műsorvezető, Kapócs Zsóka. 7 millió forintot csaltak ki tőle, most nyilvánosság elé tárta az esetet, hogy más ne válljon hozzá hasonlóan az átverés áldozatává. 

Kapócs Zsóka figyelmeztet mindenkit: ne dolgozzon együtt azzal a vállalkozóval, aki tőle is pénzt csalt ki. A legutóbb Baukó Éva lett tinderes csalás áldozata, most Kapócs Zsóka vesztett pénzt, mert átverték - írja a Velvet. A műsorvezetőnek nem célja lejáratókampányt akar indítani, csak nem szeretné, ha másokat is hozzá hasonlóan átvernének. 

Ha egy családot megmentek, nekem már jobb a lelkem

- nyilatkozott a modell. Kapócs Zsóka utánajárt, és kiderítette, hogy a csaló valószínűleg szerencsejátékra költi a pénzt, amit másoktól kicsal. A férfi vállalkozónak adja ki magát, a műsorvezető szerint elég megnyerő a személyisége, még jogászi végzettséggel is rendelkezik. Kapócs Zsóka képekkel is bizonyítja, hogy "verték szét" a vállalkozó munkásai a lakását, és elmondása szerint többször átvéstek a szomszéd fürdőjébe. Amikor a műsorvezető le akarta állítani a munkálatokat, kiderült, hogy a férfi 7 millió forinttal nem tud elszámolni.

A munkásait sem fizeti ki így már csak a hozzá nem értő emberek lézengenek körülötte, akik jobb ha nem nyúlnak semmihez, kontárok!

- írta Kapócs Zsóka. A műsorvezető kiderítette azt is, hogy a csaló 5-6 éve folytatja a tevékenységét és már sok családot tett tönkre. A jogi lépéseket is meg fogja tenni, de előbb a nyilvánossághoz fordult. Időközben a csaló felkereste Kapócs Zsókát és 3 millió forintot ajánlott neki, ha leveszi a posztot, de ezt a műsorvezető nem fogja megtenni.

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS