2018. március 23. péntek Emőke

Vigyázz! Ezzel az egyszerű hibával bukhatod el álmaid állását

Az állásinterjúknál kevés idegörlőbb dolog létezik. Még akkor is könnyen elrontod az egészet, ha egyébként felkészült és jó szakember vagy. HR szakemberek véleménye szerint ugyanakkor a legnagyobb hibák döntő többsége nem a szakmai kérdésekhez, hanem egyéb körülményekhez kapcsolódik. Mutatjuk a legnagyobb banánhéjakat,

850 HR-szakembert kérdezett meg a Simply Hired arról, hogy mit tekintenek a legnagyobb hibának, amit az állásra jelentkezők elkövetnek. Érdekes, hogy a legnagyobb probléma általában nagyon könnyen kivédhető, konkrétan úgy, hogy időben elindulsz az állásinterjúra. Nézzük, hogy a HR-esek szerint, mik a legárulkodóbb jelek arról, hogy alkalmatlan vagy a megpályázott pozícióra:

1. Ha késel az állásinterjúról, a válaszadók 93 százaléka szerint alkalmatlan vagy a munkára

2. Nyafogás: 92%

3. Felkészületelenség jeleit mutatod: 89%

4. A volt főnöködet kritizálod 88%

5. A volt munkáltatódat kritizálod: 87%

6. A motivációs levélben nyelvtani hibát vétesz: 86%

7. Alacsony szintű nyelvhasználat interjú során: 84%

9. Alulképzettség: 80%

10. Hibás válaszokat adni kérdésekre: 77%

(via Indy100)

JÓL JÖNNE 3 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 12,94%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Cofidis, továbbá a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Háztartási gépet, bútort vennél? Vigyázz, ezzel a trükkkel simán átverhetnek!
Sokszor azért is fizetni kell, amit már rég kifizettettek veled.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk