17 °C Budapest

Ezzel csábítja magához a frissdiplomásokat a MOL: még a diákhitelüket is törlesztik

2020. március 5. 19:01

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport Growww elnevezésű, díjnyertes tehetséggondozó programjára, amely páratlan lehetőséget kínál a frissdiplomásoknak arra, hogy karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál kezdjék el. A program segítségével a MOL az iparági szakemberek új generációjának támogatására törekszik: a résztvevők az egyik legösszetettebb iparágban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat, így felkészülhetnek a komolyabb üzleti kihívásokra is.HR Revolution 2020 konferenciaVörös riadó! A hagyományosnak tekinthető munkaerő-piaci problémák mellett új kihívások, és a makrogazdasági folyamatok kifutásának sokszínű következményei borzolják a cég- és HR-vezetők kedélyeit.INFÓ | RÉSZLETEK

A MOL-csoport több mint 130 álláshelyet kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a MOL-csoport nyolc országban (Ausztria, Horvátország, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia) működő leányvállalataihoz.

Az intenzív, egyéves program során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerkedni a MOL-csoport tevékenységének minden üzleti és működési területével. A munkahelyi tanulás és a MOL különböző ipari létesítményeibe tett látogatások mellett a fiatal szakemberek strukturált oktatási program keretében sajátíthatják el az ágazatra vonatkozó ismereteket, ami egyben kiváló lehetőség a vállalat vezetőivel való megismerkedésre és a szakmai kapcsolatok építésére is. Minden résztvevőt egy mentor támogat, aki szakmai útmutatást és visszajelzést nyújt, valamint segíti a nemzetközi munkakörnyezethez való alkalmazkodást.

Az elmúlt 13 évben több ezer tehetséges fiatal helyezkedett el nálunk a Growww-nak köszönhetően, amellyel kiemelkedő, több mint 80 százalékos megtartási arányt értük el. A program töretlen népszerűsége számomra újabb bizonyíték arra, hogy a MOL a régió egyik legvonzóbb munkáltatója. Globális vállalatként hosszú évek óta lehetőséget adunk a fiataloknak arra, hogy friss ötleteikkel és látásmódjukkal formálják a vállalat jövőjé, most pedig különösen izgalmas időszakban csatlakozhatnak hozzánk, hiszen számos innovatív és fenntarthatósági projektet indítottunk útjára. Fontos kiemelni, hogy a Growww jóval több mint egy gyakornoki program: fiataloknak teljes munkaidős állást, versenyképes fizetést és egy komplett juttatási csomagot kínálunk, amelynek része a bónusz, a cafetéria és 30 éves kor alatt a Diákhitel visszafizetésében nyújtott segítség is

- mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója. Az elmúlt évtized során a Growww program széles körű elismerést kapott, és a vállalat valódi védjegyévé vált. A program a kategóriájában legmagasabb, több mint 80%-os megtartási arányt ért el, emellett tavaly jóval az olaj- és gázipari átlag feletti, 40%-os volt a nők aránya a felvettek között. A 2020. évi Growww programmal kapcsolatos további információkat itt alálsz. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm