25 °C Budapest

Új pénzügyi igazgató és befektetési igazgató kinevezése a Pannonplastnál

Pénzcentrum
2004. március 2. 09:48

A felgyorsult reorganizációs folyamatok eredményes megvalósítása és a szervezeti hatékonyság növelése érdekében, kiemelten fontos menedzsment feladatok átcsoportosításáról illetve új pozíció létrehozásáról döntött a Pannonplast vezetése.Ennek eredményeképpen új pénzügyi igazgató és befektetési igazgató kinevezésére került sor 2004. március 2-án- áll a Pannonplast közleményében.

Pénzügyi igazgató

A társaság új pénzügyi igazgatója, 2004. április 1-től Gyimóthy Dénes lesz. A pénzügyi terület vezetése mellett, hozzá fog tartozni a befektetői kapcsolattartás, a társaság által végzett treasury tevékenység és az informatikai terület irányítása is. Az eddigi pénzügyi igazgató, Jilling Erika továbbra is a Pannonplast Rt. pénzügyi vezetésében folytatja tevékenységét és a csoportszintű pénzügyi rendszer kialakításáért lesz felelős.

Befektetési igazgató

Új vezetői terület került kialakításra a hatékonyabb portfolió menedzsment megvalósítása érdekében. Blága László befektetési igazgató a nem stratégiai tevékenységeket folytató tagvállalatok, valamint ingatlanok portfoliókezeléséért, értékesítéséért, valamint a használaton kívüli eszközök eladásáért lesz felelős.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

****************
Gyimóthy Dénes korábban a Budapest Alapkezelőnél dolgozott. Blága László a Biorex vezérigazgatója volt, dolgozott a Róna és Társánál. Mint ismeretes a Biorex a Nabihoz hasonlóan EMA befektetés. A Pplast elnök-vezérigazgatója, Zoltán Csaba korábban szintén a Róna és Társánál, illetve a Nabinál dolgozott.

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.16 07:59
Gazdasági társaság által vásárolt kerékpár számviteli elszámolása attól függ, hogy a kerékpárt hogya...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
laskainelli  |  2022.05.12 10:14
A pandémia két éve, majd az azt követő háborús helyzet jócskán megtépázta sok ember idegeit, úgyhogy...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?