17 °C Budapest

Új pénzügyi igazgató és befektetési igazgató kinevezése a Pannonplastnál

Pénzcentrum
2004. március 2. 09:48

A felgyorsult reorganizációs folyamatok eredményes megvalósítása és a szervezeti hatékonyság növelése érdekében, kiemelten fontos menedzsment feladatok átcsoportosításáról illetve új pozíció létrehozásáról döntött a Pannonplast vezetése.Ennek eredményeképpen új pénzügyi igazgató és befektetési igazgató kinevezésére került sor 2004. március 2-án- áll a Pannonplast közleményében.

Pénzügyi igazgató

A társaság új pénzügyi igazgatója, 2004. április 1-től Gyimóthy Dénes lesz. A pénzügyi terület vezetése mellett, hozzá fog tartozni a befektetői kapcsolattartás, a társaság által végzett treasury tevékenység és az informatikai terület irányítása is. Az eddigi pénzügyi igazgató, Jilling Erika továbbra is a Pannonplast Rt. pénzügyi vezetésében folytatja tevékenységét és a csoportszintű pénzügyi rendszer kialakításáért lesz felelős.

Befektetési igazgató

Új vezetői terület került kialakításra a hatékonyabb portfolió menedzsment megvalósítása érdekében. Blága László befektetési igazgató a nem stratégiai tevékenységeket folytató tagvállalatok, valamint ingatlanok portfoliókezeléséért, értékesítéséért, valamint a használaton kívüli eszközök eladásáért lesz felelős.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

****************
Gyimóthy Dénes korábban a Budapest Alapkezelőnél dolgozott. Blága László a Biorex vezérigazgatója volt, dolgozott a Róna és Társánál. Mint ismeretes a Biorex a Nabihoz hasonlóan EMA befektetés. A Pplast elnök-vezérigazgatója, Zoltán Csaba korábban szintén a Róna és Társánál, illetve a Nabinál dolgozott.

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?