11 °C Budapest

A befektetési bankok összesített tiszteletdíjainak rangsora - a Goldman Sachs az új éllovas

Pénzcentrum
2004. február 2. 12:30

Egyetlen év alatt igen érdekes változások történtek a vezető befektetési bankok között a kapott tanácsadói és egyéb tiszteletdíjak alapján összeállított erősorrendben.

Az összesített éves adatok szerint a díjbevételeit 23%-kal 2.5 mrd dollárra javító Goldman Sachs a negyedik helyről ugrott az élre - leszorítva ezzel a lista második helyére a korábbi éllovasának számító, mindössze 3%-os bővülést felmutatni képes Citigroup-ot.

Néhány nagyobb tranzakciónak köszönhetően több helyet lépett felfelé a képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló Morgan Stanley, a legnagyobb ugrás azonban a UBS nevéhez köthető. A svájci székhelyű befektetési bank Stephen Trauber (Morgan Stanley) és Thomas Fox (Credit Suisse) érkezésével főként az amerikai piacon terjeszkedett jelentősen.

A nagy visszaesők közé tartozik a Merrill Lynch és a Credit Suisse - az előbbinek 10%-kal kevesebb tiszteletdíjjal kellett beérnie tavaly.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?