22 °C Budapest

Vásárlás a neten, fizetés mobilon

Pénzcentrum
2008. október 2. 14:30

A netes vásárlásainkat már mobilunk segítségével is kifizethetjük az iziSHOP új alkalmazásával, amely az internetes bankkártyás fizetést nemcsak leegyszerűsíti, de a személyes mobiltelefon használatával a vásárlói bizalmat is fokozza.

Manapság egyre több internetes áruházban lehet online, bankkártyával fizetni, amelynek kapcsán kiemelt figyelmet kell fordítani vásárlói bizalom és a fizetés biztonságának megteremtésére. A Hedz Kft. iziShop mobil rendszere új alternatívát nyújt az internetes vásárlások fizetésének elvégzéséhez. Az iziSHOP új, webes fizetési szolgáltatása saját mobilunkat hívja segítségül a vásárlás végrehajtásához. Az új fizetési mód - amelyhez a mobilunkon mindössze két rövid kódot kell megadni - egyszerűvé teszi a hagyományos online bankkártyás fizetés folyamatát, és a biztonságos csatornának köszönhetően egyben segít erősíteni a vásárlói bizalmat is.

Az iziSHOP webes fizetés folyamata egyszerű: miután teleraktuk virtuális bevásárlókocsinkat a webáruház termékeivel, fizetéshez az áruház weboldalán elhelyezett iziSHOP logóra kattintunk, amellyel egy 4-jegyű tranzakciós azonosítót kapunk. Elindítjuk mobilunkon a - már egyszer telepített - iziSHOP Java alkalmazását, majd ennek Webes fizetés menüjében megadjuk az imént kapott tranzakciós azonosítót. Válaszul mobilunk rögtön megjeleníti a webes vásárlásunk főbb adatait, köztük az áruház nevét és a fizetendő összeget. A fizetéshez elegendő az iziSHOP PIN kódunkat megadni, amely a korábban mobilunkon titkosított formában eltárolt kártyaadatainkat küldi meg a banki rendszernek a fizetéshez. Pár másodpercen belül megtörténik a kártyaengedélyeztetés és a vásárlás ellenértékének bankkártyáról történő terhelése. A fizetés sikerességéről a webáruház is nyomban tudomást szerez az iziSHOP központtól, amit azonnal jelez a vásárló számára a weboldalon. A vásárlás elektronikus bizonylata az ügyfél mobiljára kerül kiküldésre, ahol külön számla is igényelhető.

Csupán hazánkban több ezer kisebb-nagyobb webáruház üzemel, amelyeknek túlnyomó többsége postai utánvétellel szedi be vásárlóitól az áruk ellenértékét. Ez nemcsak jelentős kintlévőség-kezelést igényel számukra, de komoly kockázati tényezőt is jelenthet, ha a vásárló eláll a megrendeléstől. Az iziSHOP új online fizetési alkalmazása így e több ezer kis és közepes webáruház számára is vonzó alternatíva lehet. A iziSHOP fejlesztői külön figyelmet fordítottak az új webes fizetés könnyű intergálhatóságára, amely a legkisebb web shop-ok számára sem jelenthet már technikai kihívást.

Ha a vásárló először találkozik az iziSHOP-pal, az alkalmazás az izishop kódszó 06 70 70 60 500 alapdíjas számra küldött SMS indításával 2-3 perc alatt letölthető és telepíthető a mobilra, majd azonnal vásárlásra is használható. A fizetés lebonyolításához - az online fizetésnél is alkalmazott metódus szerint - a kártyaadatok megadása szükséges, amelyek az iziSHOP esetében biztonságosan el is menthetők saját mobilunkon, így fizetéskor elegendő ezek helyett csupán egy egyszerű iziSHOP PIN kódot használni. A fizetés során a bankkártyaadatok biztonságát az iziSHOP banki szolgáltatója, a CIB Bank szavatolja.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A már több mint másfél éve műküdő és egyre népszerűbb iziSHOP szolgáltatásával jelenleg bármilyen autópályamatricát, parkolási díjat, koncertbelépőt, utasbiztosítást és éttermi számlát is lehet fizetni, mindenféle kényelmi és SMS díjtól mentesen. A most bevezetendő webes fizetés mellett hamarosan lehetőség nyílik különféle közlekedési menetjegyek és bérletek vásárlására is. A külföldiek által is használható, Európában egyedülálló szolgáltatás dinamikusan gyarapodó alkalmazásai a magyar mellett jelenleg angol és német nyelven is elérhetők (bővebben: www.izishop.hu, wap.izishop.hu).

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. augusztus 19. 18:24
Az állami tévécsatorna januárban megújult msora az ünnepi hétvégén folytatódik.
Buxelliott  |  2022. augusztus 19. 07:59
 Szépen megindult az árfolyam a célzóna irányába, lehet a tervezettnél korábban éri el a jelzet...
Holdblog  |  2022. augusztus 19. 06:01
A hoki, a juharszirup és az elképeszt természeti kincsek után lassan a szuperélhet nagyvárosok is fe...
MNB Intézet  |  2022. augusztus 17. 09:31
Kicsi az esélye, hogy jelents pénzügyi felfordulás indul el Kínában a mostani jelzáloghitelpiaci pro...
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 20. szombat
István
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?