25 °C Budapest

Címke: tungsram (18 cikk)

Pénzcentrum | 2013. április 17. 10:02

Hatalmas változás a pesti forgalomban: figyeljenek az autósok!

Közleménye szerint a BKK célja a kerékpáros közlekedés, mint környezetbarát, helytakarékos városi közlekedési mód népszerűsítése, vonzóbbá és egyúttal biztonságosabbá tétele. A kerékpársávok, kerékpárutak, kerékpártárolók kialakítása mellett ezért ott, ahol lehetőség van rá, az egyirányú utcákban is lehetővé tesszik a kerékpárosok kétirányú közlekedését.

Pénzcentrum | 2009. október 30. 09:02

GE-leépítés: félhetnek a beszállítók is

A General Electric szerdán jelentette be, hogy 2698 dolgozót bocsát el magyarországi gyáraiból, és bezárja váci üzemét, valamint egyik nagykanizsai részlegét. Mindez a GE-vel beszállítóként, szolgáltatóként együttműködő cégeket is súlyosan érintheti -olvasható a pénteki Népszabadságban.

Pénzcentrum | 2007. november 20. 16:02

Sztárjkmustra: mi lesz itt holnap?

Hajnalban, a reptéri dolgozók sztrájkjával indul és az este hatkor, a parlamentnél kezdődő tiltakozó nagygyűléssel ér véget a társadalmi szolidaritás napja. A legnagyobb káoszt várhatóan a vasutasok hatórás, reggel 6-kor kezdődő és délig tartó munkabeszüntetése okozza; a sztrájkot annak ellenére megtartják, hogy a 38 mellékvonalat egyelőre nem zárják be. Több iskolában csak gyerekfelügyelet lesz, két megyében leállnak a buszok. A sztrájkhoz 21 szakszervezet, intézmény és gazdasági társaság csatlakozott. A Volán-társaságok dolgozói már bejelentették: jövő kedden a buszosok tartanak országos munkabeszüntetést.