14 °C Budapest

Címke: trafiktörvény (20 cikk)

MTI | 2013. június 28. 10:03

A legtöbb magyar elutasítja a trafikügy intézését

A Medián legutóbbi, május végi felmérése során megkérdezettek 68 százaléka szerint "a kormány elsősorban politikai szempontok alapján döntött, és többnyire a Fideszhez kötődő személyek kaptak trafiknyitási jogot" - közölte a közvélemény-kutató cég.

Pénzcentrum | 2013. június 25. 09:01

Cigarettázol? Ínséges időknek nézel elébe

Kemény napoknak, heteknek nézhetnek elébe a megrögzött dohányosok: júliustól leszűkül a cigaretták vásárlási lehetősége, és később, ha az összes beígért nemzeti dohánytrafik megnyílik, akkor is érheti kellemetlen meglepetés a "füstölgőket".

MTI | 2013. június 21. 15:32

17 ezer doboz fekete cigit foglaltak le: ez a trafiktörvény átka?

Illegális cigarettakereskedelemből élő orgazdákat lepleztek le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal észak-alföldi regionális bűnügyi igazgatóságának pénzügyi nyomozói Nyíregyházán - közölte a szervezet sajtóreferense pénteken.

Pénzcentrum | 2013. június 5. 09:05

Kétszázan árulnának nemzeti dohányboltban nemzeti szerencsejátékot

Eddig mindössze kétszáz trafikos adott be kérelmet a Szerencsejáték Zrt.-hez, hogy a trafiktörvény értelmében sorsjegyet és lottószelvényt is árusíthasson - írja a Népszabadság, miközben a Népszava szerint György István főpolgármester-helyettes dohányáru, fagylalt és jégkrém, valamint édesség és üdítőital árusítással is bővítené a főváros illetékességébe tartozó utcai árusító pavilonok engedélyezett tevékenységi körét.

Pénzcentrum | 2013. május 22. 10:03

Megszavazták: 10 százalékra nő a dohánytermékek árrése

A trafiktörvény módosításával a parlament kedden tízszázalékos garantált árrést biztosított a dohánytermék-kiskereskedőknek, és tovább bővítette a trafikokban árusítható termékek körét.

MTI | 2013. május 21. 08:31

Tíz százalékra emelhetik a trafikok garantált profitját

Az eredetileg elfogadott négy százalékról tízre emelheti a júliusban létrejövő nemzeti dohányboltok garantált profitját az Országgyűlés mai ülésén. A képviselők emellett új szabályokat állapíthatnak meg a nemzetbiztonsági ellenőrzésre, továbbá elfogadhatják a számvevőszék 2012-es beszámolóját is.

Világgazdaság | 2013. május 2. 08:34

Csúszik az új trafikpályázat

Már hétfőn új trafikpályázatot kellett volna kiírni 1417 olyan településre, ahol az első körben senki nem akart nemzeti dohányboltot nyitni.