10 °C Budapest

Címke: szigetmonostor (16 cikk)

MTI | 2013. július 9. 13:02

Árvíz: mindenhol elbontották a védműveket

Hétfő éjfélig befejeződött a védművek bontása mind a kilencvenöt településen, amely az árvízi védekezésben részt vett, és minden fogyasztónál visszakapcsolták az áramot. A MÁV bejelentette: fokozatosan növeli a szerelvények sebességét a korábban az árhullám által megrongált vonalszakaszokon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden a honlapján.

Pénzcentrum | 2013. június 7. 08:32

Itt kapcsolják ki a gázt és az áramot az áradás miatt

Az árvíz miatt további területeken válhat szükségessé az energiaszolgáltatás átmeneti felfüggesztése a következőkben. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szerint az energiaipar felkészült az árvíz miatt kialakuló helyzet kezelésére.

MTI | 2013. június 6. 09:03

Árvíz: kilenc veszélyes szakasz van a Duna mentén

Kilenc, a dunai árvíz miatt leginkább veszélyeztetett területet sorolt fel Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök reggel a Belügyminisztériumban tartott sajtótájékoztatóján: ezek között van Mecsér és környéke, Komárom és térsége, az egyik vörösiszap-tározója miatt Almásfüzitő, a táti térség, Esztergom, Szentendre, Kisoroszi, valamint Budapest és Dunaújváros környéke.

MTI | 2010. június 15. 10:02

Véget ért ma a tanév, mikor kezdődik a következő?

Ma ér véget a 2009/2010-es tanév az ország legtöbb iskolájában; az árvízi helyzet miatt azonban több helyen, így többek között Edelényben és a borsodi régió más településein már a múlt hét elején befejeződött a tanítás.

Pénzcentrum | 2008. október 3. 09:45

Megszólaltak a Megyeri híd kárvallottjai!

A Megyeri híd átadásakor Szabó Pál közlekedési miniszter csak formai eljárásnak nevezte az ideiglenesen forgalomba helyezett híd végleges engedélyét, mások szerint ez nem lesz egy gyors történet. A környező települések polgármesterei úgy vélik, a híd átadásával bebizonyosodott, hogy mennyit is érnek a kormányzati határozatokban leírtak.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 8. 05:55

Ősszel felszabadulhatnak a rejtett ártartalékok az ingatlanpiacon!

A hónap végére átadják a forgalomnak az M0-ás körgyűrű legújabb szakaszát, valamint ha sikeresek lesznek a hatósági bejárások, akkor a Megyeri hídon is megindulhat a közlekedés. Sokan úgy vélik, hogy a főváros közlekedési terheinek csökkenése mindenképpen előnyös lehet, de vajon hogy bírja majd a forgalmat a jelenleg is szinte naponta beduguló M0-ás és milyen hatással lehet a Hungária körút, a Váci és a Szentendrei út környéki ingatlanok értékére a pozitív változás?

Pénzcentrum | 2006. szeptember 27. 12:00

Hol érdemes telket venni?

Szeretnéd kivenni a részed az ingatlanpiacon a szakértők szerint várható áremelkedésből, de nem szeretnél egy lakás kiadásával bajlódni? Próbáld ki a telekvásárlást! A következőkben annak nézünk utána, hogy lehet-e abból az általánosnak mondott trendből profitálni, mely szerint a pesti lakosok friss levegő és zöld környezet utáni vágya az agglomerációba kergeti.

CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem