10 °C Budapest

Címke: puskás ferenc stadion (21 cikk)

MTI | 2014. június 30. 08:11

Hétfőtől újra teljes vonalán jár a kisföldalatti

Hétfőtől újra teljes vonalán jár a kisföldalatti, miután helyreállították a Mexikói úti végállomás közelében korábban megsérült födémet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este.

Népszava | 2013. augusztus 29. 09:32

Még nagyobb dugók jönnek Budapesten

Egy hónap múlva újabb beruházással bővül a fővárosi útépítés, többek között megkezdődik az 1-es villamos komplex felújítása. Miután a jelenleg tartó építkezéseknek sem lesz vége, ezért a jelenleginél is nagyobb dugók várhatók, különösen annak fényében, hogy a jövő héten a tanév is elkezdődik - írja a Népszava.

MTI | 2013. június 20. 17:01

Napokig nem jár majd júniusban a 2-es metró

A negyvenéves biztosítóberendezés cseréje miatt júniusban három hétvégi napon nem közlekednek az M2-es metrók a vonal teljes szakaszán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

Pénzcentrum | 2013. május 23. 16:35

Hivatalos: átvezetik a hídon az 1-es villamost

Kiírták a közbeszerzési eljárást az 1-es villamosvonal a Puskás Ferenc Stadion és a Közvágóhíd közötti szakaszának részleges felújítására, valamint a Közvágóhíd és a Fehérvári út közötti új építésű szakasz megvalósítására - tájékoztatott csütörtökön a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Pénzcentrum | 2012. szeptember 7. 15:56

Figyelem! Ezért zárják le vasárnap fél Budapestet

Szeptember 9-én, vasárnap tartják a BSI 27. NIKE Budapest Nemzetközi Félmaratont és a Ligetkör futóversenyt. A sportesemények idején a Városliget környékén és a belvárosban is lezárásokra kell számítani, valamint több tömegközlekedési járat útvonala is módosul.

Pénzcentrum | 2012. szeptember 1. 13:07

Mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet?

Szeptember 3-án, azaz hétfőn megkezdődik a tanítás az általános és középiskolákban, így - ahogy az lenni szokott - a nyári időszakhoz képest változik a tömegközlekedési járatok közlekedési rendje a fővárosban. A változások természetesen érintik a hosszabb iskolai szüneteket is - idén is lesz őszi, téli, illetve tavaszi szünet a tanintézményekben.