7 °C Budapest

Így néz majd ki az új Puskás Ferenc Stadion

2015. június 2. 16:01

Új látványterveket hoztak nyilvánosságra az átépülő Puskás Ferenc Stadionról. Az építkezés jövőre kezdődik, az átadás pedig 2019-re várható.

Ősszel kezdődhet el a jelenlegi stadion bontása, 2016-ban elindul az új létesítmény építése és legkésőbb 2019-re befejeződnek a munkálatok - mondta Fürjes Balázs budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos az M1 aktuális csatornán május 25-én.

Az új létesítmény amellett, hogy labdarúgó mérkőzéseket rendezhetnek majd benne, az ország legnagyobb koncerthelyszíne lesz, továbbá 1000-1500 fős konferenciákat is tarthatnak majd benne.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által közreadott, a Közti Zrt., Középülettervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság látványtervén az új Puskás Ferenc Stadion látható. Az alábbi galériában megnézheti a korábban ismert látványterveket, melyek egy komplex, több sportágat kiszolgáló és számos egyéb funkcióval ellátott stadionhoz készültek.

Két hete számoltunk be róla, hogy egyszerűsítik a Puskás Ferenc Stadion terveit, mivel az eredetieket nem lehetne megvalósítani a megadott 100 milliárd forintos költségvetésből, és a kivitelezési idő is jelentősen növekedett volna.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem