31 °C Budapest

Címke: magyar nemzeti közművek (20 cikk)

Pénzcentrum | 2018. szeptember 11. 14:35

Hihetetlen munkakörök vannak születőben: wellness koordinátor, globális tehetségkutató

A munkaerő világa folyamatos átalakulásban van, a digitális kor újfajta kihívásaira új megoldásokat kell találni. Többek között a jövő HR kérdéseire is keresi a választ az SAP NOW Hungary 2018-as konferenciája, melyre a Pénzcentrum is meghívást kapott. Betekinthettünk az átalakulás folyamatába és jövőjébe egyaránt.

MTI | 2012. február 27. 19:01

Lezárták a Kossuth teret: most nem a tüntetők a ludasak

Megkezdődött a fővárosi Kossuth Lajos tér átépítésének előkészítése, amelynek első lépéseként elkerítették a tér Országháztól északra, a Jászai Mari tér felé eső részét. Az építési területet elválasztó kerítésen a teret az 1940-es évek előtt ábrázoló fotók láthatók, amelyekből következtetni lehet a terület rekonstrukció utáni látványára is.

Pénzcentrum | 2007. szeptember 18. 08:45

Újabb rossz hír: duplázódik a vízdíj?

Akár kétszeresére is drágulhat az ivóvíz a következő időszakban, mert a magyarországi vízhálózat sok helyen rendkívül rossz állapotban van, a felújítást pedig állami pénzek helyett magáncégek végezhetik el.

Pénzcentrum | 2005. augusztus 31. 11:43

Mobil kereskedelem: elég a szóból?

A mobil kereskedelem sok tekintetben különbözik a klasszikus értelembe vett e-business üzletektől. A mobília ma még elsősorban közvetítő szerepet játszik a bankok és szolgáltatók közötti forgalomban, és viszonylag kevés a SIM kártyával fizethető áruféleség. Az alábbi írás a nyomtatott Számítástechnikában jelent meg. Mindennek ellenére a piacelemzők nem kételkednek abban, hogy az