Címke: mátra síelés (6 cikk)

Pénzcentrum | 2012. december 18. 13:05

Karácsonyra, szilveszterre is megtelnek a szállodák

Felmérések szerint egyre inkább szeretünk ünnepekkor utazni. Megfordítva a dolgot: szeretjük kihasználni az ünnepeket arra, hogy elutazzunk. Egy ideje már a karácsony, a szilveszter sem számít tabunak ebből a szempontból.

Pénzcentrum | 2011. január 18. 04:44

Visszatér a havazás: így készülj a szezonra

Idén télen is eljött a sokak által várt síszezon. Lehet elővenni és kitisztítani a bakancsokat, megéleztetni a síléceket, beszerezni a felszerelés elhasználódott darabjait és sietve böngészni az utazási irodák ajánlatait, amennyiben ezt nem tettük még meg. A Pénzcentrum.hu megnézte milyen árakra számíthatnak a lejtők szerelmesei hazánkban és a külföldi országok esetében.

Pénzcentrum | 2007. december 20. 12:00

Hóágyú és műpálya itthon: minek mennél Ausztriába síelni?

A tavalyi szezon "eredményei" ellenére bizakodnak a pályaüzemeltetők a népszerűbb sípályáknál. Tavaly ugyanis ki sem nyitottak a magyarok által kedvelt "síparadicsomok", mivel szinte nem is volt hó. Az idei időjárás erre már októberben rácáfolt, ugyanis már akkor megjelentek az első hópihék, így novemberre már volt olyan hely, ami nyitva várta a turistákat, és a síelni vágyókat. De nézzük meg, mi a helyzet így december közepén, és mi várható az ünnepekre...