26 °C Budapest

Címke: butorpiac (15 cikk)

Nagy Bálint | 2011. január 25. 04:44

Mennyiből újíthatod fel a konyhát? Számoljunk!

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki konyhafelújításra adja a fejét. A lakás egyik legfrekventáltabb helyiségének átalakítása ugyanis a lakás bármely más helyiségénél több pénzt emészthet fel. A Pénzcentrum.hu most arra kereste a választ, hogy mennyiből valósítható meg egy ingatlantulajdonos számára egy konyha teljes renoválása.

Pénzcentrum | 2006. szeptember 19. 12:00

Olaj helyett pénz folyik a motorokból?

Hobbi, szenvedély vagy csupán egy jó befektetési lehetőség? A Old Timerekkel foglalkozókat kérdezve abban mindannyian egyetértettek, hogy az antik autók gyűjtése és a velük való kereskedés mindenképpen jó befektetés, de a vélemények jelentősen eltérnek arról, hogy érdemes-e szakértelem és főleg szeretet hiányában belépni ebbe a különleges világba?

Pénzcentrum | 2006. augusztus 30. 10:00

Újabb IKEA-üzletek nyílnak?

Bár a lakások adás-vétele évről évre csökken, meglepő módon az elmúlt három évben több százalékos növekedést mutatott a bútorpiac. A 13 százalékos részesedést birtokló piacvezető IKEA forgalma is erről tanúskodik.

Pénzcentrum | 2004. február 12. 09:07

Meglepődtünk: van, aki a rossz ingatlanpiaci helyzetre panaszkodik

A Domus gyorsjelentéséből megtudhatjuk, hogy bizony csökkent az átadott új lakások száma az első háromnegyedévben 2.1%-kal csökkent, s így a társaság értékesítési volumene is visszaesett 3%-kal az erős konkurencia mellett. Felmerül bennünk a kérdés, hogy a lakás hitelállomány extrém növekedése, a használt lakások forgalmának bővülése mellett vajon nem a Domus stratégiájával, üzletpolitikájával