4 °C Budapest

Címke: bif (20 cikk)

Pénzcentrum | 2018. december 23. 07:02

Gyűlölöd a munkád? A hobbidból is megélhetsz: nekik már sikerült

Azzal foglalkozni nap mint nap, amit igazán szeretünk. Erről valószínűleg rengetegen álmodoznak, mégis, kevesek kiváltsága. Nem könnyű folyamat, míg a hobbiból megélhetési forrás, munka lesz. Ha pedig ez is megvan, vigyázni kell, hogy ne égjünk ki.

Pénzcentrum | 2012. december 30. 08:07

Filléres virsli: akarod tudni, miből készült?

Habár év közben is sok virslit fogyasztunk, de a húsipari remekből szilveszterkor szinte mindenki lakmározik. A virsli - akár a pezsgő, a sípok és a konfetti - hozzátartozik a szilveszterhez, így joggal merülhet fel kérdésként a jól ismert mondás - olcsó húsnak, híg a leve? Az ünnepi időszakban a hatóság is kiemelt figyelmet fordít a különböző termékekre. Többek között vizsgálják azt is, miből is készültek a roppanó falatok.

Pénzcentrum | 2012. május 30. 16:03

Elfogytak a minőségi telkek Budapesten?

Az elmúlt hat év mélyrepülése után tavaly pozitív fordulat következett be a budapesti építési telkek piacán. A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) 2011-es évet értékelő piaci elemzése a tényleges tranzakciók alapján 10 százalékos növekedést mutat. A BIF szakértői szerint az alacsony, ámbár már stagnáló árak mellett a megfelelő kínálat bővítése állhat az esetleges trendforduló hátterében.

Pénzcentrum | 2011. december 31. 16:02

Virsli 250 forintért: akarod tudni, miből készült?

Habár év közben is sok virslit fogyasztunk, de a húsipari remekből szilveszterkor szinte mindenki lakmározik. A virsli - akár a pezsgő, a sípok és a konfetti - hozzátartozik a szilveszterhez, bár sokak számára kellő mennyiségű alkoholos ital kell ahhoz, hogy már ne érdekelje őket, hogy miből is készültek a roppanó falatok.