15 °C Budapest

Címke: Presser (9 cikk)

Pénzcentrum | 2019. március 16. 16:02

Anyagi helyzetéről vallott Rúzsa Magdi: "Huszonegy embernek adok munkát"

Rúzsa Magdi saját bevallása szerint 21 embernek ad munkát, ami egyáltalán nem kevés. Az énekesnő azt is elmondta, hogy ennyi ember csak úgy lehet összehangolni, ha valakinek ott a kezében a gyeplő. Bár a produkcióban dolgozó emberek száma első hallásra soknak tűnik, jól lehet az énekesnőnek bőven futja minderre. Ha ugyanis hihetünk egy 2018-ban kiszivárogtatott listának, akkor az azon szereplő zenei formációk közül toronymagasan Rúzsa Magdinak a legnagyobb a gázsija, egy 90 perces, élő koncertjéért.

Pénzcentrum | 2018. július 12. 15:00

Ennyit kaszálhatsz kallerként a MÁV-on: azonnal jelentkezhetsz

Ha szeretsz vonatozni és emberekkel foglalkozni, akkor csalogató álláshirdetésre bukkantunk számodra. Havi bruttó 262 900 forintért lehetsz jegyvizsgáló, persze csak a 4,5 hónapos tanfolyam sikeres elvégzése után, de már az oktatási időszak alatt is kapsz bért, mutatjuk, mennyit.

Pénzcentrum | 2013. február 24. 13:09

Tízmilliókat kaszált a magyar zenészlegenda

Félmilliárd forintos jegybevételt ért el az LGT a múlt hét végén. Az együttes háromszor is megtöltötte a Papp László Sportarénát. A Blikk becslése szerint nagyjából 200 millió forint marad az együttesnél, ennek nagy részét a zenekarvezető Presser Gábor teheti zsebre.

Pénzcentrum | 2012. május 3. 11:30

Csökken a Sziget költségvetése, de nem a programokon spórolnak

"Nem tudjuk felvenni költekezésben a versenyt" - jelentette ki egy csütörtöki sajtótájékoztatóján Gerendai Károly, a Sziget fesztivál főszervezője, aki elmondta, több százmillió forinttal volt szükséges csökkenteni a rendezvény költségvetését. Gerendai szerint ennek legfőképp gazdasági okai vannak, hiszen míg a nagy versenytársak fesztiválhelyszínein minden tizedik forint kerül az államhoz áfa formájában, addig itthon ez minden negyedik.

MTI | 2011. december 31. 10:04

Nincs programod estére? Íme pár remek ajánlat

Mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, Fenyő Miklós, valamint az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor is fellép szilveszterkor a fővárosban, ahol a Március 15. téren utcabált is rendeznek.