2 °C Budapest

Nincs programod estére? Íme pár remek ajánlat

MTI
2011. december 31. 10:04

Mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, Fenyő Miklós, valamint az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor is fellép szilveszterkor a fővárosban, ahol a Március 15. téren utcabált is rendeznek.

Magic Mosquitoz címmel tartanak szilveszteri bulit a Barba Negra Music Clubban, ahol a hazai alternatív színtér két népszerű csapata, a Quimby és a Kiscsillag szórakoztatja az óévet búcsúztatókat.

Fenyő Miklós a Syma csarnokban tart igazi rock and rollos újévköszöntő partyt. A Hungária egykori vezetője 1996 óta minden évben a karácsonyt követő napon tartotta szokásos téli buliját, idén azonban újított. A szilveszteri koncerten természetesen elhangzik majd a Hotel Menthol, a Rock and Roll Party, a Csókkirály vagy a Made in Hungária is. A koncert után retropartyt rendeznek a '80-as, '90-es évek slágereiből Dévényi Tiborral és B. Tóth Lászlóval.

Szilveszteri utcabált rendeznek a Március 15. téren: a rendezvényen Fluor Tomi, Zoltán Erika, a Compact Disco, a Bon-Bon, Gáspár Laci és a Hip-Hop Boyz szolgáltatja a műsort.

Az Amadinda Ütőegyüttes hagyományos szilveszteri koncertjén a Művészetek Palotájában az állandó közreműködő, Presser Gábor billentyűs mellett idén Fassang László orgonaművész is fellép. A programban éjfélkor a Himnusz B-dúrban szólal meg az orgonán. Az éjszakai vonatozás című program éjfél utáni részében örökzöld Presser-, valamint LGT-dalokat játszik a szerző, mégpedig e-mollban.

A Budapest Jazz Clubban a vokális zene kedvelői Micheller Myrtill, Szőke Nikoletta és Csemer Boglárka produkcióit tekinthetik meg, mellettük koncertet ad Oláh Tzumo Árpád (zongora) és Egri János (bőgő) Duója, a Tzumo Trio (amelyben Pecek Lakatos Krisztián bőgőzik és Pecek Lakatos András dobol), valamint Szakcsi Lakatos Béla zongoravirtuóz Triója Orbán György bőgőssel és Mohay András dobossal.

Fonó Folk Szilvesztert tartanak a budai Fonóban a XI. kerületben: itt a táncházi muzsikát a Szászcsávási zenekar és a Téka együttes szolgáltatja.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Tesco Disco szilveszter lesz a Blaha Lujza téren a Corvintetőn, ahol az este és az éjszaka során a Radio Panic, az EZ Basic és a Hangmás is koncertet ad. Soundtrack Szilveszter annak a programnak a címe, amelyet az A38 hajón tartanak: itt zenél majd Palotai és Ludmilla, dj-szettet mutat be az Irie Maffia, de pakolja a lemezeket Dj Mira és Dj Juhász Laci is.

Az Instantban 31-én kora délutántól 24 órás szilveszteri bulit tartanak: négy tánctéren 33 dj segít megünnepelni vagy éppen elfeledni az évet, köztük Cadik, Palotai, MC Zeek, Suefo, Jutasi, Gergő (Besh o droM), Metha, Infragandhi és Superman. Szintén a lemezlovasoké lesz a főszerep a népligeti Morrison's Ligetben, mások mellett Antonyóval, Dj Szecseivel és Pauleiro Massimóval.

Az Erzsébet téri Gödör Klub szilveszteri műsorában Rutkai Bori csapata, a Specko Jedno, a magyar ska és reggae zenekarokból összeállt Super Starsky, az Intim Torna Illegál, Soerii & Poolek, valamint Dj Izil feat. Publo szórakoztatja a közönséget. Ugyanitt január 1-jén is lesz program: Egy szál gitárral címmel Frenk, a Bérczesi Róbert (hiperkarma) főszereplésével működő Én meg az Ének produkció, Víg Mihály (Balaton), valamint Bródy János ad akusztikus koncertet.

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem