25 °C Budapest

Címke: áramszolgáltatók (20 cikk)

MTI | 2014. március 4. 10:34

Kivéreztetik a közműcégeket: fekete hónap elé néznek a szolgáltatók

Támogatná a távfűtés alapdíjának legalább ötvenszázalékos mérséklését - mondta a Délmagyarországnak Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, aki a rezsicsökkentést az elmúlt két esztendő legnagyobb szociális sikerének tartja. Tárgyalnának arról hogyan adják át érdekeltségeiket és hagyják el az országot a gáz- és áramszolgáltatók.

Magyar Nemzet | 2013. szeptember 16. 09:04

124 milliárd forinttal tartozunk az energiaszolgáltatóknak

Az energiaszolgáltatóknak 124 milliárd forinttal tartoznak a háztartások a júniusi adatok szerint, a szolgáltatók csaknem 1,4 millió olyan fogyasztót tartanak nyílván, akiknek elmaradása van a távhő-, gáz- vagy villanyszámla befizetésében - írta a Magyar Nemzet.

MTI | 2013. április 19. 16:33

Rezsicsökkentés: júniustól olcsóbb lesz a PB-gáz

A kormány elkötelezett a rezsicsökkentés folyamatának továbbvitele mellett, ennek jegyében várhatóan június 1-jével hatályba lép a palackos és a tartályos PB-gáz 10 százalékos árcsökkentése - közölte Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Nagy Bálint | 2013. március 27. 05:33

Duplája is lehet a márciusi gázszámla: nesze neked rezsivágás

Hiába csökkentette a kormány január elsejével a lakossági gáz-, illetve villamos energia árát, a márciusi fűtésszámla akár magasabb is lehet a megszokottnál. Az elhúzódó hideg idő miatt ugyanis jellemzően nő a lakossági gázfogyasztás.