Indianapolis - Circa March 2022: Tesla EV electric vehicles on display. Tesla products include electric cars, battery energy storage and solar panels.

Magyarországon is megjelent a Tesla újabb nagy dobása: ez végleg eldöntheti az autóháborút?

2024. április 18. 13:34

Április 13. óta tagsági modellt vezet be a Tesla minden Supercharger hálózati ügyfele számára. Az elektromos járművek tulajdonosai tagsággal kedvezményes feltöltési díjakat érhetnek el és természetesen a Tesla tulajdonosok automatikusan tagok. Mától a Supercharge havi tagsági díja alacsonyabb áron a korábbi 5 000 HUF/hóról 4 000 HUF/hóra csökken.

A Tesla a mai napon új éves tagsági lehetőséget is bevezet  40 000 HUF/év áron, ami 16%-os kedvezmény a havi tagsághoz képest. Az éves tagság a Supercharger felhasználók számára is hozzáférést biztosít a tagsági díjakhoz. A feltöltés tagság nélkül továbbra is elérhető marad az összes elektromos járművezető számára elérhető állomásokon, míg a feltöltési díjakat továbbra is rendszeresen frissítik.

Az aktív tagsággal rendelkező ügyfelek automatikusan csökkentett havi díjat kapnak, vagy válthatnak éves tagsági csomagra. A Tesla alkalmazást frissíteni kell a 4.32-es vagy újabb verzióra. Jelenleg több mint 14 000 Supercharger áll rendelkezésre 30 európai országban, több mint 1 100 helyen. A hálózat több mint 70%-a jelenleg nyitva áll a nem Tesla járművek számára, és a közeljövőben további Superchargerek kerülnek beépítésre.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm