2019. február 21. csütörtök Elenonóra

Te is kaptál ilyen SMS-t? Veszélyes, ne válaszolj rá!


Csalók élnek vissza a MediaMarkt nevével. A simlis trükközők a vállalat nevében SMS-eket küldenek ki, és nem létező nyereményjátékra próbálnak személyes adatokat megszerezni.

A MediaMarkt nevében küldenek SMS-eket csalók, amelyben nem létező nyereményjátékhoz próbálnak személyes adatokat kicsalni - figyelmeztet a vállalat a Facebookon. A cég elmondása szerint ők nem szerveznek olyan nyereményjátékot, amelyben 200 darab iPhone XS készüléket ajándékoznak.

Ha te is kaptál ilyen SMS-t, semmiképp ne válaszolj rá. A cég azt írja, hogy a nyereményjátékukat minden esetben a közösségi oldalon, vagy a hivatalos weboldalán teszi közzé.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 602 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas tortúra: gyerek nélkül is lehet kamatmentes az Orbán-hitel
A CSOK szabályai sejtetik, mi várhat a meddő párokra.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS