14 °C Budapest

Négy éve nem volt ilyen akció: ez most a sláger a Tescóban, Auchanban, Sparban

2018. június 8. 11:07

Hat nap és kezdetét veszi a 2018-as FIFA Labdarúgó-világbajnokság. A kezdőrúgásra június 14-én 17 órakor a moszkvai Luzsnyiki Stadionban kerül sor. És a korábbi vb statisztikáiból kiindulva idén is több millió magyar fogja a tévéképernyők elől nézni a meccseket. A fociünnepre azonban nem lehet elég korán felkészülni, ezért megnéztük, hogy a legnagyobb áruházak milyen akciókkal várják a szurkolásra készülőket.

Már csak hat nap, és kezdetét veszi a 2018-as labdarúgó-világbajnokság. A kezdőrúgásra június 14-én 17 órakor a moszkvai Luzsnyiki Stadionban kerül sor. A foci vb az olimpia után a legnézettebb sporteseménynek számít a világon. Nem meglepő, hogy Magyarországon is milliók várják, hogy a nemzeti tizenegyekkel töltsék a nyár egy teljes hónapját. Hazánkban olyannyira népszerű a vb, hogy a Nielsen Médiakutató mérései szerint a 2014-es Brazíliában rendezett, német sikerrel zárult, hosszabbításos döntőre

Magyarországon több mint 3 millió 350 ezer néző volt kíváncsi, azaz a lakosság 37,2 százaléka kapcsolat a fináléra.

A meccsekre való felkészülést pedig nem lehet elég korán elkezdeni, éppen ezért most megnéztük, hogy a legnagyobb magyarországi áruházak milyen akciókkal várják a 23. héten, a csütörtöki kezdőrúgásra készülőket.

Tesco

A Tescóban a Pepsi különböző termékei 399 forint helyett 329 forintba kerülnek, de aki egy kis hamburgert is sütne házilag a kezdő meccs előtt, az vásárolhat az áruház sajátmárkás marhahúspogácsájából is, aminek 440 grammos csomagja 799 forintba kerül. Nassolnivalók közül a sajátmárkás sóspálcika csomagja 449 forintba kerül, de bármely 2 csomag, 200 grammos sajátmárkás mogyoró vásárlás esetén 20 százalékos engedményre is szert lehet tenni. Üveges cidert vásárolhatunk 299 forintért, míg világos söröket 239, 249 forintért, de citromos sört is kaphatunk 219 forintért. Ám az igazán nagyban játszók vehetnek 5 literes Dab hordót is 4 799 forintért. A csipszek és tortillák kedvelői is örülhetnek, hiszen mindkettőből feltankolhatunk már 259 forintért a multi sorai között korzózva.

Ennél is több Tescós ajánlatért fusd át az áruház legújabb akciós anyagát!

Lidl

A diszkontban a Freeway kóla 149, az Alfredo mirelit pizza 499, míg a pálcikás jégkrém 799 forintba kerül. A nassolnivalók szerelmesei ebben az üzletben is jól járnak, hiszen a spirálburgonya csipsz 549, a normális méretre szerelte 499 forintba kerül, de szotyit már 149 forintért is lehet venni, míg a pisztácia 399 forintba került.

Aki egy új tévét is beújítana a meccsekhez a hétvégi nagybevásárlás közben is szert tehet egy olcsóbb, 47 777 forintba kerülő Orion típusra, de egy kisebb darabért 33 333 forintot is elég kiperkálni. Aki a kézműves sörök hullámain terülne a fotelében az is jó helyen jár a diszkontban, hiszen craft sörökből nincs hiány az üzletekben. A Hopfanatic söreit 499 forintért lehet beszerezni, a First és a Monyo söreiért egyaránt 599 forintot kell otthagyni az üzletekben, igaz előbbi fél literes, utóbbi 0,33-as kiszereléssel venné be a nappalit.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Lidl további akcióiért fusd át a diszkont aktuális akciós kiadványát!

Auchan

Aki inkább egy könnyedebb borral köszöntené a foci ünnepét, az a hipermarketben többféle rozé közül válogathat 799 forintos áron, és aki még egy kis krumplit is sütne, az az Aviko termékeire 20 százalékkal olcsóbban csaphat le. Az üdítők közül a Coca Cola 299, a Xixo cola 169-be, míg a Fuzetea 279 forintba kerül. Aki egy pofás röviditalos termékkel is meglepné magát annak jó választás lehet a Ballantines limitált kiszerelésű fan club kiadványa 4 599 forintért, de ihat whiskyt focicipő formájú üvegből 9 999 forintért.

A hiper mától egyébként élesített egy külön műszaki katalógust is, melynek június 20.-a a kifutási ideje. Ebből szemezgetve találtunk LG Super UHD LED tévét 219 990, Xbox Ones S konzolt 79 990, Samsung UHD LED tévét 129 990, de JVC televíziót is 69 990 forinért.

Még több akcióért fusd át az Auchan aktuális kínálatát!

Spar

A Sparban többféle pogácsa 429, a Mogyi földimogyoró 279, a Chio chips 219, a Cantina tortilla 292 (3 darab vásárlása esetén) forintba kerül. Aki sörrel koccintana, az találhat magának Zipfert 169, Borsodi Mestert 239, Warsteinert 349, illetve Edelweisst 349 forintért.

Ha érdekel a Spar többi ajánlata is nézd meg az áruház legújabb akció kiadványát!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem