0 °C Budapest
Midsection of woman icing cupcakes at kitchen counter

Rengeteget spórolnak a magyarok ezekkel a filléres gasztroajándékkokkal 2022 karácsonyán

2022. december 2. 08:15

A gasztroajándékok új reneszánszát hozhatja el a rekordmagas élelmiszerinfláció. Egyrészt mivel minden drágult, még mindig olcsóbb otthon nagyobb mennyiségben sütni-főzni valamit, majd azt szétosztani a családban, másrészt mivel az élelmiszer igazi kincs lett. Nem kell több ezer forintos csokikra, lekvárokra és más, horroráron kapható kézműves élelmiszerekre költeni, hiszen a gasztroajándékok tényleg fillérekből elkészíthetők. A HelloVidék kipróbált receptjei olyan egyszerűek, hogy bárki elkészítheti azokat, akár gyerekekkel is.

Mind közül karácsony a legdrágább ünnepünk, a karácsonyfa árak és a karácsonyfa díszítése évről évre jelentősebb költségekbe hajszolják a magyar családokat, nem beszélve a tökéletes karácsonyi menüsor borsos áráról. Az ajándékok árának kigazdálkodása így sok családban jelenthet terhet. 

Itt jönnek a képbe a karácsonyi gasztroajándékok, amelyekkel megörvendeztethetjük szeretteinket. Nézzük, melyek a legnépszerűbb karácsonyi gasztroajándék ötletek 2022-ben, hogyan kell őket elkészíteni! A lap a kandírozott narancshéjtől kezdve a sütőtöklekváron át a házi szaloncukorig számos tippet ad, a teljes cikk a HelloVidék oldalán olvasható!

A Pénzcentrum nagy Boldogságtesztje 2022

Alig heverte ki a világ a pandémiát, februárban máris kitört az orosz-ukrán háború a szomszédunkban, emelkednek a vállalkozások és a háztartások energiaköltségei, nem mellesleg évtizedes rekordokat döntöget az infláció Magyarországon, egyes élelmiszerek pedig Európán belül nálunk emelkednek a legyorsabban. Egy ilyen mozgalmas, kiszámíthatatlan év végén kíváncsiak vagyunk hogy érzik magukat a magyarok, mi befolyásolja leginkább azt, hogy boldogok-e. Most elsősorban egy általános elégedettségi szintet értünk a fogalom alatt, kérdéseinkkel igyekeztünk lefedni egy átlagos élet minden szegmensét: munka, magánélet, közélethez való viszony. A tavalyi év után idén is felmérjük, boldog nép-e a magyar. Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki!

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 3. péntek
Balázs
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?