24 °C Budapest
Képek az ellenőrzésről: ezért állt a bál a legendás pesti cukrászdában

Képek az ellenőrzésről: ezért állt a bál a legendás pesti cukrászdában

2015. november 15. 12:02

Sok szabálytalanságot talált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a Vári Cukrászdában, ami Budapest egyik legnépszerűbb cukrászdája, és az elmúlt években több díjat is kapott. Mutatjuk az ellenőrzés során készült képeket.

A NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatósága a múlt héten végzett ellenőrzést a XVI. kerületi cukrászdában és egy vele beszállítóként kapcsolatban álló curkászüzemben. Az ellenőrzés során a NÉBIH KÜI szakemberei a cukrászdában lejárt minőségmegőrzési idejű alapanyagokat (pl. aromákat), valamint higiéniai problémákat is találtak. A cukrászda működését - a feltárt szabálytalanságok miatt - a szakemberek azonnali hatállyal felfüggesztették, amit az ügyféllel a helyszínen szóban közöltek.

AAz ellenőrzés teljes lefolytatását a tulajdonos megakadályozta, a jegyzőkönyvet és a felfüggesztésről szóló határozatot a szakemberek a helyszínen nem tudták átadni. A NÉBIH munkatársai szerda délben ismételten megkísérelték a határozat személyes átadását, ami nem járt sikerrel, így a NÉBIH a határozatot postán kézbesíti

- tudta meg a Pénzcentrum a NÉBIH Kiemelt Ügyek Igazgatóságától.

A cukrászda a tevékenységét csak a feltárt hibák kijavítása és az ismételt hatósági szemle kedvező kimenetele esetén folytathatja, tulajdonosa az élelmiszerlánc-felügyeleti bírságon túlmenően a hatóság akadályoztatása miatt is bírságra számíthat.

Képek az ellenőrzésről:

1.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

2.

3. 


4.

 

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?