1 °C Budapest

A MédiaMánia csomagokkal bátran telefonálhatsz, SMS-ezhetsz, internetezhetsz vagy tévézhetsz a mobiloddal!

2009. június 1. 08:00

 Az élet tele van emlékezetes pillanatokkal. Egyik nap a kedvenc kávézódban szembetalálkozol rajongott énekeseddel vagy egy céges bulin Superman jelmezben látod táncolni a főnöködet. Szerencsére a mobiloddal megörökítheted a legváratlanabb pillanatokat, és azokat könnyedén megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel is. Esetleg az tart vissza, hogy mennyibe kerülhet mindez? Elgondolkozol, küldj-e SMS-t, e-mailt vagy a fotóidat feltöltsed-e az internetre a mobilodról? A MédiaMánia csomagokkal mindez nem lehet kérdés, hiszen a kedvező havi és percdíjak mellé ráadásként díjmentes SMS-eket, internetet és Mobil TV-t is kapsz!

Számtalan dolog történik velünk az életben, sosem tudhatjuk, mikor élünk át olyan pillanatokat, amiket azon nyomban szeretnénk megosztani másokkal is. Akár egyvalakivel, akár sokakkal. Emellett szeretnénk tudni, mi történik barátainkkal, ismerőseinkkel vagy általában a nagyvilágban. Kézenfekvő, hogy erre legjobb lehetőség a mindig nálunk lévő mobiltelefon. De vajon ki tudjuk-e használni annak lehetőségeit? Ahogy a mobiltelefonok egyre többet tudnak, több dologra használjuk azokat, és értelemszerűen a szokásaink is változnak. Eddig főleg telefonáltunk, SMS-t írtunk, de ma már mobilon e-mailezni vagy internetezni is jó dolog. Útközben böngészhetjük a webet, megnézhetjük az iWiW-et, vagy akár feltölthetjük a netre saját fotóinkat, videóinkat. Sőt, akár tévézhetünk is a telefonon! Persze felmerül a kérdés, mindez mennyibe kerül. Érdemes tehát alaposabban körülnézni és egy kiszámítható, előnyös megoldást választani, pl. a T-Mobile új MédiaMánia díjcsomagjait, amelyek a leforgalmazható havi díjon felül díjmentes SMS-eket, adatforgalmat és mobiltévézést is kínálnak.

Vegyük példának a legkisebbet, a MédiaMánia S díjcsomagot, amelynek havi díja pl. 4990 Ft, és ez a havi díj belföldön teljesen lebeszélhető. A MédiaMánia S díjcsomaggal hálózaton belül 26 Ft-os, más belföldi hálózatba 29 Ft-os percdíjjal lehet telefonálni. Ráadásul a leforgalmazható 4990 Ft-os havi díjon felül a díjcsomag 50 db, belföldi előfizetőknek küldhető SMS-t, 500 MB-nyi belföldi adatforgalmat és 10 órányi belföldi Mobil TV-elérést is biztosít, Mobil TV alap csomaggal. Ezek ráadásul nem érintik a havi díjat, azaz pl. ha az előfizető felhasználta az 50 SMS-t, az 500 MB adatforgalmat vagy 10 órát tévézett mobilján, a 4990 Ft-os havi díjat még mindig teljes egészében felhasználhatja a díjszabás szerinti beszélgetésre vagy SMS küldésre. A további három MédiaMánia díjcsomag növekvő havi díj mellett még kedvezőbb percdíjakat és még több, felhasználható SMS-t, adatforgalmat és mobiltévézést kínál. Ráadásul ha egy jó mobilra is szükséged van, hogy megoszd az élményeidet, a MédiaMánia L és XL díjcsomagokra vállalt hűségnyilatkozatokkal nagyon kedvező akciós készülékajánlatok közül választhatsz. Új előfizetéssel, a MédiaMánia XL díjcsomagra és az előfizetésre vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal pl. az LG Arena és a Samsung Omnia i900 egyaránt 990 Ft-tól elvihető! Látogass el a T-Mobile honlapjára, és ismerjed meg az új MédiaMánia díjcsomagok előnyeit.

    (x)
Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 3. szombat
Ferenc, Olívia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?